Џ
Џонтра Волта
Гостин
Сум брат, не ми кажувај, и други луѓе ми го имаат потврдено муабетов.Ne be maki ne si vo pravo ovojpat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум брат, не ми кажувај, и други луѓе ми го имаат потврдено муабетов.Ne be maki ne si vo pravo ovojpat.
Bashka toj chekor napred pri riterniranjeto, abe Andy toa pali kaj Nadal,Ferer i sl . kaj najde protiv Fed toj cekor da go pravish. Kaj vakov perfekten deneshen servis na Fed najmudro e ili kako Nadal skroz nazad ili stilot na Djovak , ukopan i so tek na mechot da se nadeva deka ke pochne da mu go chita prviot servis.
Ова е како Федерер кога се правдаше дека не го гледал Ролан Гарос иако го фатија со мобилниотПа намерно е, не ме прај будала.
За Ноле-Рафа збореше дека нема да гледа, не финале.Ова е како Федерер кога се правдаше дека не го гледал Ролан Гарос иако го фатија со мобилниот![]()
Не бре, викам клипче се правда како љубимецот му Федерер што се правдаше.За Ноле-Рафа збореше дека нема да гледа, не финале.