Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
Коментаторов на спорт клуб некако многу наклонет кон азаренка,изгледа ја има сингалче опнато.
Баш затоа сакам да го папа Азаренка. А и ќе го папа.Коментаторов на спорт клуб некако многу наклонет кон азаренка,изгледа ја има сингалче опнато.
Има освоено 13,овој веројатно ке и биде 14ти.Само 12 Гренд Слема има досега Серена , заслужува повеќе .
Последно финале на Гренд Слем на Федерер е лани на Ролан Гарос. Оттогаш Новак има 4 финалиња на Гренд Слем, два пати во полуфинале го победи токму Федерер(На УС Опен и Ролан Гарос), а во меѓувреме Федерер загуби и од Надал во полуфинале на АО. Јасно е дека Федерер е топ тенисер, но последниве две години не може со Рафа и Ноле. Два пати загуби од Ноле годинава, не успеа да земе ни сет. Фаворит е Новак, оправдан е коефициентот, ама сепак не би играл сингл на 1,4 коеф иако сум за Новак лично. Плус 41 гем ми е посигурно, истото го мислам и за Цонга-Мареј.луѓе, ај да прашам за утре нешто. гледам коеф за новак да победи е 1,40. толку е подобар од федерер или?
нешто слушнав дека федерер е повреден. вистина е то?
кој сака да ми одговори нека ме цитира, битно ми е за утре сингл да ја лупам!!!
фала многу! позз
И на Росол 1,01 од гла им се удриОвај 1.30 шо го дават за Србинот утре од гла ќе им се мани. Ферџо победува 100%. И некој праша дали е толку подобар ? Не е воопшто подобар, а кога станува збор за овие двата, па и за било кој би играл против Роџер на Вимболдон, секогаш другиот е аутсајдер. Епа, види сеа.