- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Тоа да, недораснато изреагирал. А браво за Цонга, прв се стрча да види дали е океј.Ама голем идиот е, можеше барем да отиде да се извини
Тоа да, недораснато изреагирал. А браво за Цонга, прв се стрча да види дали е океј.Ама голем идиот е, можеше барем да отиде да се извини
pa toa e i glavnata pricina.. dosega nemozese da vleze vo finale radi NadalKако му се отворил ждребот, коа од друга страна ќе го чека еден од Новак / Федерер.
Ако помине во финале, секако. Ама во животна форма е
Зошто се Иснер и Фиш гадови? Има некоја интересна приказна во врска со нив да се сподели?Scumbag во секојдевниот живот, scumbag на терен, lol!
Кое црно извинување, не сте свесни какво гад е типот, исто и Иснер, а богами и сите американски тенисери освем Сампрас и Агаси.
Зошто се Иснер и Фиш гадови? Има некоја интересна приказна во врска со нив да се сподели?
Може го имам ова напишано, не се сеќавам добро, но Хјуит помеѓу тенисерите(барем во ек на кариера) важеше за голем гад во односот кон нив, и ми се чини дека токму Агаси во автобиографијата го истакна тој момент, нешто во стилот, никој не сака да игра против него, зашто е за никаде човекот, константно ги провоцирал сите, ги удирал, им дофрлал непристојни работи, а ми се чини и дека нешто за расизам му се закачија, само не ми текнува што беше работата.
Интересен коментарAccusing the black line judge of racism doesn't make Hewitt racist...
Енди Родик дефинитивно спада у ту категорију арогантних и некултурних. И јесте Американац...е сад не знам дал је случајност што је већина проблематичних баш из Америке...Кое црно извинување, не сте свесни какво гад е типот, исто и Иснер, а богами и сите американски тенисери освем Сампрас и Агаси.
Mногу се арогатни на интервјуа, и никогаш не признаваат пораз, плус, имам прочитано дека како пријатели Фиш и Иснер, заедно пцуеле некој челенџер тенисер не ми се верува дека е лага, затоа што го прочитав тоа од еден прилично информиран твитерџија кој е ептен навлезен во светот на тенисерите, цела дебата имаше за ова, караници и спамови летаа на сите страни. Познати scumbags се заедно со Бердих, и уште неколку на кои не ми текнува во моментов.Зошто се Иснер и Фиш гадови? Има некоја интересна приказна во врска со нив да се сподели?
Може го имам ова напишано, не се сеќавам добро, но Хјуит помеѓу тенисерите(барем во ек на кариера) важеше за голем гад во односот кон нив, и ми се чини дека токму Агаси во автобиографијата го истакна тој момент, нешто во стилот, никој не сака да игра против него, зашто е за никаде човекот, константно ги провоцирал сите, ги удирал, им дофрлал непристојни работи, а ми се чини и дека нешто за расизам му се закачија, само не ми текнува што беше работата.
Повеќе шанси има Џоле, тоа што сум фан на Федерер, не значи дека треба да бидам нереален. И да, повредата на кичмата исто така го успори малце прогресот, и темпирањето на топ формата на Федерер....така да единствената шанса Федерер да го тепа Џоле, е да сервира костантно добро, и да биде многу агресивен, да ги користи сите шанси кога ќе налета на кратка топка, и да мава форхенд бомби.Шта мислите, ко побеђује у мечу Ђоковић - Федерер? Ко по вама тренутно има веће шансе да слави?
Федерер се доста мучио у пар мечева на овогодишњем Вимблдону, али је овај последњи одиграо на нивоу. Помиње се и његова повреда леђа.
С друге стране, Ноле је без проблема савладао све противнике, изгубившки до сада само један сет на целом такмичењу (ако добро памтим).
Намерно помињем ову двојцу јер су по мени они фаворити за освајање овогодишњег Вимблдона, те ће можда овај окршај одредити и каснијег победника турнира.