Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Чекајте малце, нели денеска и Ноле и Федерер играат, или јас нешто сум се збркал? (не сум спиен)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Чекајте малце, нели денеска и Ноле и Федерер играат, или јас нешто сум се збркал? (не сум спиен)
Нит Ноле нит Федерер не играат, во понеделник им се мечевите на нив. Утре како што знаеме не се игра тенис на Oл Ингланд Клаб.
Денес интересен дуел ќе биде Ферер - Родик, па и Багдатис - Мареј.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Нит Ноле нит Федерер не играат, во понеделник им се мечевите на нив. Утре како што знаеме не се игра тенис на Oл Ингланд Клаб.
Денес интересен дуел ќе биде Ферер - Родик, па и Багдатис - Мареј.
Facepalm.jpg, тоа е кога не спиеш lol :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Се заљуби ти во Гофин :D
Не е мој тип, отиде во пензија најзгодниот тенисер - Марат Сафин:love:

Сè додека детево игра со она срце на терен има да навивам за него:)

А

Анноун

Гостин
Оти ми се чини дека ќе помине Гофан денес против Фиш . Искуството е на страната на американецот, но има краток фитил , а и не е годинава во некоја форма. Мислам дека стабилното белгијанче ќе помине уште едно коло.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Правото лице на Лукаш Росол ексклузивно против Колшрајбер. Води Германецот со 2-1 во гемови, со брејк во првиот сет. Едноставно на брејк топката големиот Росол промаши цело топче кое имаше правилен отскок. Срамота од кого Рафа испадна, од тенисер кој успеа 5 пати подобро да одигра од своите 100%.

L

Löwe

Гостин
Правото лице на Лукаш Росол ексклузивно против Колшрајбер. Води Германецот со 2-1 во гемови, со брејк во првиот сет. Едноставно на брејк топката големиот Росол промаши цело топче кое имаше правилен отскок. Срамота од кого Рафа испадна, од тенисер кој успеа 5 пати подобро да одигра од своите 100%.
Или беше на не знам какви дроги против Рафа, или пак Чак Норис беше влезен во него. Се има молено на сите богови пред мечот со Рафа.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.443
Поени од реакции
5.569
Колшрајбер многу лесно до првиот сет... :)

L

Löwe

Гостин
:love: Срцка. 3 пати со ред си ја играм и досега не ме изневерила на Вимблдон, за разлика од многу други од ВТА.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.739
Поени од реакции
43.865
Значи ем пишав на темава дека овој Росол ќе испадне и пак трчам да го играм +.. Абре тури ја куќата на Колшрајбер се знае дека овој некни се надмина себе.. Едноставно сите имат еден таков ден во кариерата.. Ај сеа чекај го да земе 2 сета...

Иначе и мене ми е ќејф што тепа Ана.. :P

L

Löwe

Гостин
Колку е нестабилна оваа Пашчек све да и е**м. 4-2 имаше и серва и сега губи 4-5 и Викмајер сервира за победа :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Eдит: Добро е. 5-5

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom