Мене повеќе ме изненади раното испаѓање на Рафа, мислам дека тој би бил далеку поопасен отколку Мареј. Мора да се признае дека и него му се поклопија коцките....Oстај ти тоа, ти не веруваше и дека ќе се врати на 1 место, нити дека ќе освои уште еден слем, а сега сепак ќе носиш негов аватар
Да бидам искрен, и јас не верував дека ќе го победи Ноле, let alone да го осовои Wimbey ама не демнантираше и тебе и мене нели?
Иначе USO исто така многу му одговара, далеку е побрзо од Wimby, може да гаѓа полесно винери.....така да очекувај дека и таму ќе го гледаме во финале скоро сигурно.
Колку пати и Роже губел пред финале па им се поклопуваат коцките на други ама ништо не сме рекле!Мене повеќе ме изненади раното испаѓање на Рафа, мислам дека тој би бил далеку поопасен отколку Мареј. Мора да се признае дека и него му се поклопија коцките....
Зошто незнаете бе пораз да прифатите бате , се скапавте кукање надал испаднал немало турниров интересен да е ова она,после роџер немол да стигне финале тешко било , па стигна роџер ќе губел таму од мареј мн јак бил и помлад и сеа изгуби и тој и коцките се погодиле . Да не навиваш за јјувентус ти?Мене повеќе ме изненади раното испаѓање на Рафа, мислам дека тој би бил далеку поопасен отколку Мареј. Мора да се признае дека и него му се поклопија коцките....
Зошто незнаете бе пораз да прифатите бате , се скапавте кукање надал испаднал немало турниров интересен да е ова она,после роџер немол да стигне финале тешко било , па стигна роџер ќе губел таму од мареј мн јак бил и помлад и сеа изгуби и тој и коцките се погодиле . Да не навиваш за јјувентус ти?
Fixed.2003 - R
2004 -R
2005 -R
2006- R
2007 - R
2008 - RN
2009 - R.
2010 - RN.
2011 - N.
2012 - R.
Најди го натрапникот!
Само мене ми се чини или троа лево е мавнато новово R.?2008 - R.
2009 - R.
2010 - R.
2011 - N.
2012 - R.
Најди го натрапникот!
И јас гласав за Новак лол,Во анкетата гласав за Новак, бев скептик околу Роџер годинава кој и те како ме демантира .