Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Федерер....Друго немам што да кажам :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Oстај ти тоа, ти не веруваше и дека ќе се врати на 1 место, нити дека ќе освои уште еден слем, а сега сепак ќе носиш негов аватар :D:pos:

Да бидам искрен, и јас не верував дека ќе го победи Ноле, let alone да го осовои Wimbey ама не демнантираше и тебе и мене нели? :)

Иначе USO исто така многу му одговара, далеку е побрзо од Wimby, може да гаѓа полесно винери.....така да очекувај дека и таму ќе го гледаме во финале скоро сигурно.
Мене повеќе ме изненади раното испаѓање на Рафа, мислам дека тој би бил далеку поопасен отколку Мареј. Мора да се признае дека и него му се поклопија коцките....

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Мене повеќе ме изненади раното испаѓање на Рафа, мислам дека тој би бил далеку поопасен отколку Мареј. Мора да се признае дека и него му се поклопија коцките....
Колку пати и Роже губел пред финале па им се поклопуваат коцките на други ама ништо не сме рекле!
Ако беше јак рафа ќе си поминеше, беше тапа и си изгуби, тоа е тоа!

N

Nicky Santoro

Гостин
Зошто незнаете бе пораз да прифатите бате , се скапавте кукање надал испаднал немало турниров интересен да е ова она,после роџер немол да стигне финале тешко било , па стигна роџер ќе губел таму од мареј мн јак бил и помлад и сеа изгуби и тој и коцките се погодиле . Да не навиваш за јјувентус ти? :D

С

сашенко

Гостин
Зошто незнаете бе пораз да прифатите бате , се скапавте кукање надал испаднал немало турниров интересен да е ова она,после роџер немол да стигне финале тешко било , па стигна роџер ќе губел таму од мареј мн јак бил и помлад и сеа изгуби и тој и коцките се погодиле . Да не навиваш за јјувентус ти? :D
(n)

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
И коментаторот беше јак на крај, не се нервирајте не се нервира и Новак, ќе се врати на врвот...хахахаххаха!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Честитки за Роџер, реков дека ќе ми биде драго и за него и за Мареј доколку го освојат турниров. Пред почетокот на Вимби прогнозирав дека некој надвор од големата тројка ќе го освои, али не ми се исполнија очекувањата, пред се алудирав на Цонга, Бердих или Дел По. Честитки и до сите фанови на Роџер. :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.432
Поени од реакции
6.078
Во анкетата гласав за Новак, бев скептик околу Роџер годинава кој и те како ме демантира . Едноставно како шо напиша еден член погоре човеков е пример за човек(не само како спортист) и во победи и во порази и во спортски план и вон . Некогаш не сум го симпатизирал ,некогаш крајно сум навивал (кога го освојуваше Р.Г. и влегуваше во историјата) но едно е сигурно, неможам да го мразам и секогаш сум уживал кога сум го гледал, без разлика дали сум навивал за него или за противникот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom