White sensation во Белград - 21.05.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Од каде дозна дека е само за полнолетни ?

Пишуваше некаде, ме мрзи да барам. Додуша тоа треба да се подразбира. Странски организатор, макат што е дешафката во Белград, ќе си работи по стандарди како во својата земја, а таму малолетник у диско НЕМА.

Од каде дозна дека е само за полнолетни ?

MINIMUM AGE
The minimum age for Sensation is 18 years.

Пред секоја Sensation журка, објавуваат на веб страната LAST EVENT INFO !! - Со мали отстапки, ова важи за сите забави.

Ако не те мрзи прочитај поопширно .. http://www.sensation.com/world/en/news/index/488/last-event-info-sensation-belgium-11

Некој да вас фати некоја понуда од агенцииве .. Или приватно планирате да одите, м ?

Има некоја друга понуда освен од горенаведената од Др.-АГАН?
картата е 60 евра, а овие ја даваат за 4700?!?!

Можеш преку интернет да си ја купиш. 60 евра му доаѓаат 3690 + 1500 превоз = 5190. Заокружи 6000.

Ааа ќе одам јас на ова... лани сакав да одам на Exit во Нови Сад, ама моиве не ме пуштаја (демек мал сум бил)... И затоа годинава ќе одам и на Exit и на White sensation! :)

Ааа ќе одам јас на ова... лани сакав да одам на Exit во Нови Сад, ама моиве не ме пуштаја (демек мал сум бил)... И затоа годинава ќе одам и на Exit и на White sensation! :)

За пунолетни е журката, а тебе ако ти се лажни годиниве на форум ондак океј. Со среќа.

Lugje jas sum od bt i bitolchanive moi nekako nikoj ne e zainteresiran da mi praj drushtvo, ako bidite tolku dobri da vi se tupnam na nekoj od vas ?

Остануваат уште 4 дена,доколку сеуште има некој заинтересерин а нема друштво можиме да се договориме што е можно побрзо па заедно да одиме :D кој е заинтересиран нека ми пиши пп па ке се договориме позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom