White sensation во Белград - 21.05.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Се разбираме,само без потребно се збори хаус,маус,курци,палци.....као шо пратам на нетов не знам у копенхаген ми се чини на white беа Carl Cox и Sven vath шо баш о не се хаус артисти:smir:

Бев Копенхаген на Celebrite Life, не беше ни CarlCox ni Sven Vath, но искрено да ти кажам на таква журка не е ни битно кој е на dj столчето :))
White Sensation е многу повеќе журка за очи, одколку за уши.. барем така јас ја доживеав..

^ Во право е суги, последниве 2 години почесто ги пратам како се движат лајн ајпите. Ингросо, Феде ле Гранд, Ерик-И, Токадиско .. Нив најчесто ги вртат, барем двајца од тие четворица имаше во секој од нив. Ааа тие Кокс, Свен Ват, Тиесто, па и Армин - заборавете ги. Армин само да ви кажам, нема настапено на Sensation од 2009та во Белгија.

Денеска излезе лајн апот за во Норвешка. И кај нив (исто како и со Србија) ќе биде шоуто Ocean of white ииии им вметнаа 2ца транс ДЈи, Сандер ван Дорн и Марко Ви ! - Се надевам дека во Белград ќе има барем еден.

Цена на карта ? и само полнолетни или?

^ 3 типа на влезници има ..

- Regular € 59,50
- VIP Deluxe € 118,50
- VIP Gold Deluxe € 180,50

И да, само за полнолетни е.

Според мене лајнапов не е ништо посебно, така да 60 евра + превоз и пиење се премногу за вакви имиња... :)

жими ингросо што ми фака око друго не

SvD i Ingrosso, drugovo cat pat....Ama sepak ke bide bombona, kako sto kaza nekoj pogore, ne e tolku bitno koj e na stolceto, biten e celiot spektakl

Хммм .. Ингросо и СВД се институции бре, шо ви е !! :)

Феде е комси комса .. Му имам слушано пар сетови од СВ иии стварно добро и квалитетно звучат. За Чаки немам посебен коментар, се прослави со настапот во Амстердам на СВ пред 3 години и од тогаш го снема, од лани некако пак го ангажираа малце во настанов.

Моја желба беше, покрај СВД, и Erick E да го врзат во ЛА, ама не испадна .. Ако и вака ќе биде добро јас мислам.

Ајде сега, постирајте понуди од нашиве агенции за настанов !!

Добро е ова .. 6 и 300 е фер понуда, ако се има во предвид дека само влезницата е 60 евра. Другото останува за превоз и + нешто да остане за нив. :)

Ваква понуда всушност и повеќе ми одговара, не сум баш за преспивање. Ем повеќе ќе удри по џебот, а и 99% тој период ќе ме фати колоквиумска недела .. Така да инстант кам-бек ми одговара.

Spored mene samo SvD e tuka institucija ama za kogo kako :D Kako i da e, idam da si pominam super, pa posle toa ke se muabeti :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom