White sensation во Белград - 21.05.2011

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Се разбираме,само без потребно се збори хаус,маус,курци,палци.....као шо пратам на нетов не знам у копенхаген ми се чини на white беа Carl Cox и Sven vath шо баш о не се хаус артисти:smir:
Бев Копенхаген на Celebrite Life, не беше ни CarlCox ni Sven Vath, но искрено да ти кажам на таква журка не е ни битно кој е на dj столчето :))
White Sensation е многу повеќе журка за очи, одколку за уши.. барем така јас ја доживеав..

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
^ Во право е суги, последниве 2 години почесто ги пратам како се движат лајн ајпите. Ингросо, Феде ле Гранд, Ерик-И, Токадиско .. Нив најчесто ги вртат, барем двајца од тие четворица имаше во секој од нив. Ааа тие Кокс, Свен Ват, Тиесто, па и Армин - заборавете ги. Армин само да ви кажам, нема настапено на Sensation од 2009та во Белгија.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Денеска излезе лајн апот за во Норвешка. И кај нив (исто како и со Србија) ќе биде шоуто Ocean of white ииии им вметнаа 2ца транс ДЈи, Сандер ван Дорн и Марко Ви ! - Се надевам дека во Белград ќе има барем еден.

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Цена на карта ? и само полнолетни или?

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
^ 3 типа на влезници има ..

- Regular € 59,50
- VIP Deluxe € 118,50
- VIP Gold Deluxe € 180,50

И да, само за полнолетни е.

П

Паспарту

Гостин
Според мене лајнапов не е ништо посебно, така да 60 евра + превоз и пиење се премногу за вакви имиња... :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
SvD ја вади журкава...

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
жими ингросо што ми фака око друго не

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
SvD i Ingrosso, drugovo cat pat....Ama sepak ke bide bombona, kako sto kaza nekoj pogore, ne e tolku bitno koj e na stolceto, biten e celiot spektakl

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Хммм .. Ингросо и СВД се институции бре, шо ви е !! :)

Феде е комси комса .. Му имам слушано пар сетови од СВ иии стварно добро и квалитетно звучат. За Чаки немам посебен коментар, се прослави со настапот во Амстердам на СВ пред 3 години и од тогаш го снема, од лани некако пак го ангажираа малце во настанов.

Моја желба беше, покрај СВД, и Erick E да го врзат во ЛА, ама не испадна .. Ако и вака ќе биде добро јас мислам.

Ајде сега, постирајте понуди од нашиве агенции за настанов !!

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Добро е ова .. 6 и 300 е фер понуда, ако се има во предвид дека само влезницата е 60 евра. Другото останува за превоз и + нешто да остане за нив. :)

Ваква понуда всушност и повеќе ми одговара, не сум баш за преспивање. Ем повеќе ќе удри по џебот, а и 99% тој период ќе ме фати колоквиумска недела .. Така да инстант кам-бек ми одговара.

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Spored mene samo SvD e tuka institucija ama za kogo kako :D Kako i da e, idam da si pominam super, pa posle toa ke se muabeti :D

Kajgana Shop

На врв Bottom