White Dimension - Macedonia

• Креатор на темата Креатор на темата Torchyrus
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе вие се читате... Многу ви биле 300ден. карта а барате не еден не двајца него тројца диџеи што коштаат по 10-15 000 евра комад па нагоре. Боже сачувај.

Шо гледате толку многу кај Афроџек, не ми е јасно ? Немам ништо против него, ама во мои очи е вештачки исфорсиран и ептен преценет. Кога видов дека е во топ 10 ДЈите на последната дјмаг топ 100 скала, а позади него се легенди како СХМ, Шулц, ПВД, СВД, АТБ, Фери, ФЛГ ... Пффф боже мили !:facepalm:
Не сфаќаш дека му е иронија тоа..исто ко што и на мене не ми е јасно што толку гледате кај тој Хардвел :) ист муабет е
--- надополнето: 25 март 2013 во 17:18 ---
И да..за 300 денари можете да имате 3 диџеи - Бабура , Боби и Дела.
Фала пријатно

kako sto se ocekuvase...................TOMCRAFT :)
ne e los izborot,odlicen e

nekoj pogore spomna deka carl cox e ednas dojden vo mkd. Kolku da go potsetam bese pred ne celi 2 godini vo ohrid na plazata park CARL COX I JOHN DIGWEED :)

Не сфаќаш дека му е иронија тоа..исто ко што и на мене не ми е јасно што толку гледате кај тој Хардвел :) ист муабет е
--- надополнето: 25 март 2013 во 17:18 ---
И да..за 300 денари можете да имате 3 диџеи - Бабура , Боби и Дела.
Фала пријатно
За Afrojack се сложувам, го гледав пред 1 недела на стрим од Ултра и не ми се допадна ич. Инаку тој според Форбс тој заработил во 2012
09.jpg

така да на журка со влезница од 5 евра во Сабота не се ни надевајте !

Што се однесува до Хардвел мислам дека вашиот Хејт е неоправдан, а што гледаат другите во него ете погледни сам

Другарчиња мили за 250/300 денари изборот на диџеи е ФЕНОМЕНАЛЕН, журкава ќе биде една од најдобрите што се случиле кај нас, кој дојде ќе види, кој не, тоа е... Ако не ви се допаѓаат, си имате резидент диџеи во Колосеум (Саша Ковачевич, Сека Алексиќ и слично) или пак одете си до Софија секој втор викенд, каде за во диско влезот со еден диџеј гостин е минимум 500/600 денари..

И 1000 денари да направат за квалитетен ДЈ ќе отидам.....на такви работи не се штеди.

Ќе размислам два пати пред да земам карта за журкава. Ич не ми е по вкус овој (n). Ќе треба ептен да го погодат последниот, за да ме убедат да одам ...
Абе нема грешка, ти тој шо ќе кажеш тој ќе го донесат, само за тебе да ти одговара, еј чудни луѓе, мислиш дека некој тебе ќе ти погодува дј што ти одговара ? :) Ма немој да ме јебеш бре, не знам зстварно што друго да искоментирам, за 200ден ти да не сакаш Armin, Tiesto, Markus да ти дојдат, или каде бе и тие не ти се по ќеиф, па земи дона напрај си приватна забава со чичко јутјуб и кој сакаш гостин ќе ти биде, мислам ти се молам.

Значи јас сакам Deadmau5 прво за загревање, после James i Marciano, а главниот настап да биде на Swedish House Mafia да ги вратат од пензија :) и картата да биде не повеќе од 500 ден со 3 пијачки вклучени ( не пива туку виски или водка евентуално ) :pos:

Децо, дај не бидете размазени. У мое време за журки се одеше по ливади и ниви со кал до колена и тоа за тотални анонимуси прашајте од постарата генерација. Погледнете цена на карти и тоа не во Европа него во соседство. Во Солун испод 30 евра нема шанси никој ди џеј да е, знам 2003-та за Пол Ван Дајк 40 евра беше картата тогаш пред 10 години. Дајте малце ставете ги на вага работите, 250 денари се во прашање па не знам кое оправдање треба тука. И после ќе плачете немало електронска музика во Македонија. Ако нема поддршка нема ни да има. Знам од луѓе што се бават со тие работи колку кошта едно име да го донесеш хонорар, смештај плус сите други логистики и тракатанци па некогаш им се чудам како им успева математиката.

Што се однесува до Хардвел мислам дека вашиот Хејт е неоправдан, а што гледаат другите во него ете погледни сам
Од кога Американците се репер за промотери на добра електронска музика?!
Го гледав настапов и како што кажав во претходен мој пост...електро поп срање.
UMF и Tomorroland се фестивали кај што се појавува и ќоро и сакато, а публиката се пали на торта у фаца од страна на Stieve Aoki...дај те молам..

Јас веќе имам карта,секако одам да се издувам едно јако,ќе видиме може ќе изненадат со добри сетови и пред се да направат атмосвера за уживање,да не ја отупат во место :unsure:

Не ни се проверени ди-џеите за тоа е ова мрчење пред време малце позитивно.

И ќе чекаме за 3иот,или ќе ни докршат кичми,или ќе го трефнат право во центар :D

п.с. ме интересира од нашиве диџеи кој ќе бидат никаде не се спомнати ?

Од кога Американците се репер за промотери на добра електронска музика?!
Го гледав настапов и како што кажав во претходен мој пост...електро поп срање.
UMF и Tomorroland се фестивали кај што се појавува и ќоро и сакато, а публиката се пали на торта у фаца од страна на Stieve Aoki...дај те молам..
Не мислам дека се репер и да на фестивал како Ултра луѓето имаат некои очекувања и 90% од DJите настапуваат со сличен стил за да им се допаднат на публиката. Сепак мислам дека Хардвел е еден од подобрите млади DJи кои довагаат во однос на настапи во живо и продукција !

Не мислам дека се репер и да на фестивал како Ултра луѓето имаат некои очекувања и 90% од DJите настапуваат со сличен стил за да им се допаднат на публиката. Сепак мислам дека Хардвел е еден од подобрите млади DJи кои довагаат во однос на настапи во живо и продукција !
Друже ако веќе сакаш електронска музика и се разбираш во неа, погуглај или појутубирај Paul Kalkbrenner или евентуално James Zabiela и после кажи ни дека Hardwell имал добар настап во живо !! Трепкањата, ласерите, огновите, светлата и слично не е настап на Hardwell, он само пушта музика, тие негови циу циу, и бау бау басови што искрено за мене се само како некој да ја распалил бичкијата... Ама тоа се ствар вкусови :)

Друже ако веќе сакаш електронска музика и се разбираш во неа, погуглај или појутубирај Paul Kalkbrenner или евентуално James Zabiela и после кажи ни дека Hardwell имал добар настап во живо !! Трепкањата, ласерите, огновите, светлата и слично не е настап на Hardwell, он само пушта музика, тие негови циу циу, и бау бау басови што искрено за мене се само како некој да ја распалил бичкијата... Ама тоа се ствар вкусови :)
Баш пред некој ден гледав журка на Паул од Берлин мислам беше (сцената беше како труп на авион). ОК е не го негирам квалитетот сепак јас сакам музика со поголем BPM. Слушам повеќе транс и сега во поново време пошто малку транс музиката изумира по малку некое електро/хаус. Го гледав и Deadmau5 сега на Ултра одличен сет имаше!

Баш пред некој ден гледав журка на Паул од Берлин мислам беше (сцената беше како труп на авион). ОК е не го негирам квалитетот сепак јас сакам музика со поголем BPM. Слушам повеќе транс и сега во поново време пошто малку транс музиката изумира по малку некое електро/хаус. Го гледав и Deadmau5 сега на Ултра одличен сет имаше!
Aко веќе правиме муабет за квалитет и за UMF.
Има само 1 име..тоа е Pryda.
Но би го спомнал и спојувањто на АSОТ и UMF...сабајле во 3 PVD откорна бетон. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom