Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сфаќаш дека му е иронија тоа..исто ко што и на мене не ми е јасно што толку гледате кај тој ХардвелШо гледате толку многу кај Афроџек, не ми е јасно ? Немам ништо против него, ама во мои очи е вештачки исфорсиран и ептен преценет. Кога видов дека е во топ 10 ДЈите на последната дјмаг топ 100 скала, а позади него се легенди како СХМ, Шулц, ПВД, СВД, АТБ, Фери, ФЛГ ... Пффф боже мили !![]()
За Afrojack се сложувам, го гледав пред 1 недела на стрим од Ултра и не ми се допадна ич. Инаку тој според Форбс тој заработил во 2012Не сфаќаш дека му е иронија тоа..исто ко што и на мене не ми е јасно што толку гледате кај тој Хардвелист муабет е
--- надополнето: 25 март 2013 во 17:18 ---
И да..за 300 денари можете да имате 3 диџеи - Бабура , Боби и Дела.
Фала пријатно
Абе нема грешка, ти тој шо ќе кажеш тој ќе го донесат, само за тебе да ти одговара, еј чудни луѓе, мислиш дека некој тебе ќе ти погодува дј што ти одговара ?Ќе размислам два пати пред да земам карта за журкава. Ич не ми е по вкус овој. Ќе треба ептен да го погодат последниот, за да ме убедат да одам ...
Од кога Американците се репер за промотери на добра електронска музика?!Што се однесува до Хардвел мислам дека вашиот Хејт е неоправдан, а што гледаат другите во него ете погледни сам
Не мислам дека се репер и да на фестивал како Ултра луѓето имаат некои очекувања и 90% од DJите настапуваат со сличен стил за да им се допаднат на публиката. Сепак мислам дека Хардвел е еден од подобрите млади DJи кои довагаат во однос на настапи во живо и продукција !Од кога Американците се репер за промотери на добра електронска музика?!
Го гледав настапов и како што кажав во претходен мој пост...електро поп срање.
UMF и Tomorroland се фестивали кај што се појавува и ќоро и сакато, а публиката се пали на торта у фаца од страна на Stieve Aoki...дај те молам..
Друже ако веќе сакаш електронска музика и се разбираш во неа, погуглај или појутубирај Paul Kalkbrenner или евентуално James Zabiela и после кажи ни дека Hardwell имал добар настап во живо !! Трепкањата, ласерите, огновите, светлата и слично не е настап на Hardwell, он само пушта музика, тие негови циу циу, и бау бау басови што искрено за мене се само како некој да ја распалил бичкијата... Ама тоа се ствар вкусовиНе мислам дека се репер и да на фестивал како Ултра луѓето имаат некои очекувања и 90% од DJите настапуваат со сличен стил за да им се допаднат на публиката. Сепак мислам дека Хардвел е еден од подобрите млади DJи кои довагаат во однос на настапи во живо и продукција !
Баш пред некој ден гледав журка на Паул од Берлин мислам беше (сцената беше како труп на авион). ОК е не го негирам квалитетот сепак јас сакам музика со поголем BPM. Слушам повеќе транс и сега во поново време пошто малку транс музиката изумира по малку некое електро/хаус. Го гледав и Deadmau5 сега на Ултра одличен сет имаше!Друже ако веќе сакаш електронска музика и се разбираш во неа, погуглај или појутубирај Paul Kalkbrenner или евентуално James Zabiela и после кажи ни дека Hardwell имал добар настап во живо !! Трепкањата, ласерите, огновите, светлата и слично не е настап на Hardwell, он само пушта музика, тие негови циу циу, и бау бау басови што искрено за мене се само како некој да ја распалил бичкијата... Ама тоа се ствар вкусови![]()
Aко веќе правиме муабет за квалитет и за UMF.Баш пред некој ден гледав журка на Паул од Берлин мислам беше (сцената беше како труп на авион). ОК е не го негирам квалитетот сепак јас сакам музика со поголем BPM. Слушам повеќе транс и сега во поново време пошто малку транс музиката изумира по малку некое електро/хаус. Го гледав и Deadmau5 сега на Ултра одличен сет имаше!