White Dimension - Macedonia

• Креатор на темата Креатор на темата Torchyrus
  • Време на започнување Време на започнување
Who the hell is Tomcraft ?!?! :oops:

Дај нека не се заебаваат, шо убаво фатија со Макс - нека бидат барем на тоа ниво и другите двајца. Освен Loneliness (која е праисториска) ништо друго асално не знам од овој, а и плус стилот му е ептен никаков. Не е мој вкус ...

Who the hell is Tomcraft ?!?! :oops:

Дај нека не се заебаваат, шо убаво фатија со Макс - нека бидат барем на тоа ниво и другите двајца. Освен Loneliness (која е праисториска) ништо друго асално не знам од овој, а и плус стилот му е ептен никаков. Не е мој вкус ...

Сите очекуваме наредните да бидат се по јаки и јаки,овие ќе не дупнат право у центар :icon_lol: Јас овој искрено 1 пат го слушам а глеам и срање е малце го разглеав по јутуб.

колку пари толку.....срање :D

Денес ќе го објават и 2иот ? (недела 24) ?

На ФБ постираа, денес во 5 ќе го објават второто име ! :)

Првите два коментари го бараат Хардвел, другите двајца некој од АСОТ екипата. Ако не' шукнат од земја со тој Томкрафт, многу вратови ќе се скршат поручек ... :icon_lol:

Хардвел бе (n)
инаку нема да биде он.

hey....за овие пари хардвел искрено нема шанси да го ангажират :icon_lol: Овој Tomcraft чим има објавено кај него значи ваљда он ќе биде за жал :mad:

има ли некакви шанси за carl cox д блек мамба :icon_lol: има дојдено во македонија но само во клуб некој во скопје.

hey....за овие пари хардвел искрено нема шанси да го ангажират :icon_lol: Овој Tomcraft чим има објавено кај него значи ваљда он ќе биде за жал :mad:

има ли некакви шанси за carl cox д блек мамба :icon_lol: има дојдено во македонија но само во клуб некој во скопје.
има дојдено и на Саем.
--- надополнето: 25 март 2013 во 15:11 ---
И искрено мене повеќе ми одговара Томкрафт него некој испуван мочко тако звани Хардвел што пушта електро поп срање :D

А да ви го донесат Afrojack сакатеее ?!?!?

А да ви го донесат Afrojack сакатеее ?!?!?

Шо гледате толку многу кај Афроџек, не ми е јасно ? Немам ништо против него, ама во мои очи е вештачки исфорсиран и ептен преценет. Кога видов дека е во топ 10 ДЈите на последната дјмаг топ 100 скала, а позади него се легенди како СХМ, Шулц, ПВД, СВД, АТБ, Фери, ФЛГ ... Пффф боже мили !:facepalm:

Тоа е МКД да се стави карта од 600-700 денари за да се има подобар Line Up нема да има луѓе, а за 300 денари може да се ангажираат само DJи што биле популарни пред 5 години како Tomcraft.

Може да се најдат и солидни DJи што не чинат многу меѓутоа се актуени ете како Арти, Алваро, Димитри Вегас, Морган Пејџ итн

Ќе размислам два пати пред да земам карта за журкава. Ич не ми е по вкус овој (n). Ќе треба ептен да го погодат последниот, за да ме убедат да одам ...

Abe kakvi Hardwell i Afrojack, po preceneti gomna od niv nema... Orjan Nilsen neka go donesat i kje bide taman :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom