Sussaro
Southern comfort, southern sun
- Член од
- 27 декември 2005
- Мислења
- 6.271
- Поени од реакции
- 26.576
Сандер? Сандер?
Би сакал барем еден од следниве:
-W&W
-Above & Beyond
-Cosmic Gate
-Aly & Fila
![]()
И тата би сине. Нарочито Космик Гејт. Од се што сум бил од електроникава ми останаа неколку неостварени желби меѓу кои ATB, Blank and Jones иако во последно време се повеќе ориентирани на чил аут и Космик Гејт.
Ама да бидеме реални и во најклаберскиот период во Скопје 2004-2010 повеќе беа барани и донесувани хаусерите отколку трансерите така да моето типување и овој пат оди дека ќе биде похаусерски фестивалот. Оти да не заборавиме, на крајот најбитни се цифрите и математиката, а хаусерите влечат повеќе публика и пари. Освен Ван Бурен и Ван Дајк ретко кој друг од Армада би ја наполнил Метрополис. Не ме изненади воопшто тоа што во Софија сите дошле за Ван Бурен и после си отишле. Знам дека од ваша перспектива би ги сакале Герет Емери, Фери, Даш, ама ако размислите бизнисменски и ако сте вложиле пари во фестивалот може по би легнал некој хаусер кој не е екстра скап како Дејвид Гета ама има доволно име да привлече публика Фанкерман, Шејпшифтерс, Дип Диш, Дарен Емерсон, Дерик Меј можеби евентуално да се изненади со Феде Ле Гранд или Ерик Приц. Јас типувам дека вие прогресив трансерите ќе се подразочарате малеце а оние по хаце од типот на Таламаска, Инфектед Машрум или Астрал уопште не се надевајте. Ама ќе видиме...
--- надополнето: 17 март 2013 во 18:08 ---
Инаку првиот DJ е MAX GRAHAM
Одличен прв избор и демант на претходниот мој пост. Одма една трака од него и спот инспириран од човекот што го носам во потпис Густав Доре. Веќе сум до пола освоен.
А на 12-ти сум на свадба, кај еден од најдобрите другари, а невестата треба да ја земаме од друг град значи од Скопје во 7 сабајле треба да тргнеме значи одма после журкава. Епа молим лепо.