White Dimension - Macedonia

• Креатор на темата Креатор на темата Torchyrus
  • Време на започнување Време на започнување
Ако има интерес би сакал да се збереме претходно на загревање и заливање како што сме правеле форумџиски за други концерти и журки.
Ја се пријавувам :D Утре и ја ќе земам карти..па ќе чекаме да дојде денот.

Планирајте ме и мене за вајт дименжн и претходно заливање и димење форумџии. :D

У курац...во Велес во продажното место прееска бев за карти да купам, добив одговор дека НЕМАЛЕ УШТЕ ПРАТЕНО! Sussaro ти шо направи со карти..

У курац...во Велес во продажното место прееска бев за карти да купам, добив одговор дека НЕМАЛЕ УШТЕ ПРАТЕНО! Sussaro ти шо направи со карти..

До кај 12 карти во Југотон немаше. Сега се јавив и имаат па ќе земам.

Во Велес не сум сигурен и дали ќе стасаат :D иди си у ск и купи си не се заебавај, така за GH не знам дали стасале, јас им купив на другарите од ск

Во кавадарци нема ццц арно оти има по кој да порачам од скопје :pipi:

може да се собереме таму ако има дечки за дружење сепак има време до тогаш за подетално.....

п.с. слабо џенцки на вакви настани ? чекам од скопјани да средат за добар пречек :icon_lol:

Добар избор на првиот ДЈ, се надевам некој од наредните 2 ќе биде да паднеш на гз.

Инаку лани Том Нови и Џулс не беа ништо посебно.
Најголем фејл беше фан пит зоната, доколку има повторно такви карти ви советувам никој да не се излажал да плати повеќе за да биде ограден како во стадо !

Карти земени, термин убитачен. Вечерта сум на роденден кај еден другар клабер во срж, после на Дајменжн и од таму директно автопат и невеста со свадба до барем 1 сабајле со неизбежно афтерпарти до рано сабајле. Епа на здравје!

Бело, око мене све је бело, сат на руци, кољуша, ципеле, одело...

за 250/300 мочани...и последниот од топ 1000 диџеи според Dj Маg да го донесат е живо џабе...а не па MAX GRAHAM и уште 2 квалитетни имиња.
Споредбено со ASOT Sofia, 8,9 пати е поевтина картата, а рангот на Max Graham не е далеку од тие имиња што таму настапуваа(btw Мax беше со Protoculture во Meксико на АSOT 600)..
Што се вика, гревота е да не отдеш на журкава. :)

за 250/300 мочани...и последниот од топ 1000 диџеи според Dj Маg да го донесат е живо џабе...а не па MAX GRAHAM и уште 2 квалитетни имиња.
Споредбено со ASOT Sofia, 8,9 пати е поевтина картата, а рангот на Max Graham не е далеку од тие имиња што таму настапуваа(btw Мax беше со Protoculture во Meксико на АSOT 600)..
Не сакам да ме сфатиш грешка, или да помислиш дека сум мрчатор. Мило ми е многу за шоуто и дај Боже да прерасне во традиција, да се развива од година во година и да прерасне во електронски мејн марк на Македонија, НО ПЛИС не го споредувај и ставај во исто тенџере со АСОТ :pipi:- Нашево си е фест со потенцијал кој носи голема и приступачна радост на ретката наша музички развиена врста, а другото си е докажано шоу, кое рака под рака со Сензејшн и Ултра спаѓа во трите најголеми интернационални електро-денс фестивали на Светот, што нам ни беше во комшилукот за само 20ина Евра. Уште се смеам кога ќе ми текне што ни приредија и донесоа за таа цена.

Макс Греем и мене ме израдува кога го прочитав, верувам дека ќе направи добра забава - ама да не се лажеме, нема да биде ниту нокт од она на АСОТ .. Нека каже и Torchyrus , он беше исто во Софија.

Најголем фејл беше фан пит зоната, доколку има повторно такви карти ви советувам никој да не се излажал да плати повеќе за да биде ограден како во стадо !

Ммм тапа викаш фан делот а ? Јас па планирав вакви карти да земам :confused: .. А прочитав и од Сусаро дека ВИП делот бил умрен и слаба била еуфоријата горе. Барем високи маси, столчиња, сепареа, шанкови горе имаше лани во ВИПот ??

(y)

Ендорфиниус

Не се лажи каков фан пит,повеќе ќе бидиш пит бул во кафез отколку нешто посебно да осетиш :icon_lol:

Како затворени кучиња без навреда,а оние горе вип-от....неам коментар. Се знае каде е шемата,доле у гужвата а не горе,,,,, еј слушај вип сум не сакам да ме настапат/туркат wtf

Добар избор на првиот ДЈ, се надевам некој од наредните 2 ќе биде да паднеш на гз.

Инаку лани Том Нови и Џулс не беа ништо посебно.
Супер беше на том нови и на џулс, посебно добро си поминав на џулс кога ја пушти invasion :)

Супер беше на том нови и на џулс, посебно добро си поминав на џулс кога ја пушти invasion :)
Се заеба тој отвори со оваа, wanna be Armin потези. Ама лошо е кога ќе почнеш јако а потоа не си способен да останеш на тоа ниво. Очекував повеќе од Џулс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom