M
MrzaRules
Гостин
Ја се пријавувамАко има интерес би сакал да се збереме претходно на загревање и заливање како што сме правеле форумџиски за други концерти и журки.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја се пријавувамАко има интерес би сакал да се збереме претходно на загревање и заливање како што сме правеле форумџиски за други концерти и журки.
Јас сум ЗА ..Ако има интерес би сакал да се збереме претходно на загревање и заливање како што сме правеле форумџиски за други концерти и журки.
У курац...во Велес во продажното место прееска бев за карти да купам, добив одговор дека НЕМАЛЕ УШТЕ ПРАТЕНО! Sussaro ти шо направи со карти..
Во Велес не сум сигурен и дали ќе стасаатУ курац...во Велес во продажното место прееска бев за карти да купам, добив одговор дека НЕМАЛЕ УШТЕ ПРАТЕНО! Sussaro ти шо направи со карти..
Средено е веќе...Во Велес не сум сигурен и дали ќе стасаатиди си у ск и купи си не се заебавај, така за GH не знам дали стасале, јас им купив на другарите од ск
Не сакам да ме сфатиш грешка, или да помислиш дека сум мрчатор. Мило ми е многу за шоуто и дај Боже да прерасне во традиција, да се развива од година во година и да прерасне во електронски мејн марк на Македонија, НО ПЛИС не го споредувај и ставај во исто тенџере со АСОТза 250/300 мочани...и последниот од топ 1000 диџеи според Dj Маg да го донесат е живо џабе...а не па MAX GRAHAM и уште 2 квалитетни имиња.
Споредбено со ASOT Sofia, 8,9 пати е поевтина картата, а рангот на Max Graham не е далеку од тие имиња што таму настапуваа(btw Мax беше со Protoculture во Meксико на АSOT 600)..
Најголем фејл беше фан пит зоната, доколку има повторно такви карти ви советувам никој да не се излажал да плати повеќе за да биде ограден како во стадо !
Супер беше на том нови и на џулс, посебно добро си поминав на џулс кога ја пушти invasionДобар избор на првиот ДЈ, се надевам некој од наредните 2 ќе биде да паднеш на гз.
Инаку лани Том Нови и Џулс не беа ништо посебно.
Најголем фејл беше фан пит зоната, доколку има повторно такви карти ви советувам никој да не се излажал да плати повеќе за да биде ограден како во стадо !
Се заеба тој отвори со оваа, wanna be Armin потези. Ама лошо е кога ќе почнеш јако а потоа не си способен да останеш на тоа ниво. Очекував повеќе од ЏулсСупер беше на том нови и на џулс, посебно добро си поминав на џулс кога ја пушти invasion![]()