White Dimension - Macedonia

• Креатор на темата Креатор на темата Torchyrus
  • Време на започнување Време на започнување
Не сакам да ме сфатиш грешка, или да помислиш дека сум мрчатор. Мило ми е многу за шоуто и дај Боже да прерасне во традиција, да се развива од година во година и да прерасне во електронски мејн марк на Македонија, НО ПЛИС не го споредувај и ставај во исто тенџере со АСОТ :pipi:- Нашево си е фест со потенцијал кој носи голема и приступачна радост на ретката наша музички развиена врста, а другото си е докажано шоу, кое рака под рака со Сензејшн и Ултра спаѓа во трите најголеми интернационални електро-денс фестивали на Светот, што нам ни беше во комшилукот за само 20ина Евра. Уште се смеам кога ќе ми текне што ни приредија и донесоа за таа цена.

За 25 евра беше повеќе од очекувано...направив само споредба со цената..
т.е колку пари - толку музика..
И неколку сетови не ми се допаднаа многу во Софија..ама за таа цена..не ми текнува зборам и да ги ставам во сенка убавите нешта од таа вечер.

Според мене UMF е тињарија тешка..исто Tomorrowland...зошто не иде и Цеца и Армин во иста кошница...
а и White Sensation веќе не се споредува со ASOT, затоа што неколку години не е тоа што било некогаш ;)

И не сум хејтер и мрчатор...зборам реално :)

Па ајде бар еден од другите двајца нека е еден од листава...
Armin, Ferry, Gareth, ATB, Cosmic Gate, Dash Berlin, W&W... мада за овие пари малo сутра :)

а може и Marcus Shulz, Orijan Nilesen.. а зашо не и некој од новите и потенцијални како Andrew Rayel и не ми текнува името на еден клинец од Полска :)

Али желби се едно а реалноста на т фолк времево што го живееме последниве 2 -3 години е друго..

Можеби е малкучка рано али... има некој без друштво? :noze:

Сега за сега ја сум само со уште еден другар...за до 11 мај незнам :D

Можеби ќе се најде некој од другарчињава шо ќе оди до тогаш али ајде, да си прашам со време, послем во 5 до 12 касно ќе биде. :D

My entry:
xE8cdGz.jpg

:pipi:

Јас сакам Цеца да е вториот гостин...
Шала на страна сите трансери барате ама мислам дека ова ќе биде единствениот. Типувам на еден хаус ДЏ и еден прогресив, и на крај Макс. Мислам дека тоа е реалноста :)

Можеби ќе се најде некој од другарчињава шо ќе оди до тогаш али ајде, да си прашам со време, послем во 5 до 12 касно ќе биде. :D

My entry:
xE8cdGz.jpg

:pipi:

стРат 21:00 ???? fail ???? ccc

tuku imam zamisla da zememe drugarive po 1 svirce i da ja praeme interesna so velite na toa ? :icon_lol:

Знае некој кога ке го објават вториот DJ ?

И јас не верувам дека ке има уште некој трансер оти и онака транс музиката нема многу публика. Се надевам дека ке бидам пријатно изненаден од изборот како за Макс

стРат 21:00 ???? fail ???? ccc

tuku imam zamisla da zememe drugarive po 1 svirce i da ja praeme interesna so velite na toa ? :icon_lol:

Еј стварно, страт. :pos:
Ништо, превенција од турбофолкери да копират и да одат да прават гужва. xD

Дали другите двајца ќе се хаус или транс ДЈи не знам, ама имам некој филинг дека ќе бидат далеку попознати имиња, со цел респект спрема Макс .. Како што прават западњациве, почнуваат од најниско - па достигнуваат кулминација !

Не се надевајте дека ќе биде Sander van Doorn
11 May 2013: Zouk, (Singapore, Singapore)
--- надополнето: 22 март 2013 во 01:20 ---
Дали другите двајца ќе се хаус или транс ДЈи не знам, ама имам некој филинг дека ќе бидат далеку попознати имиња, со цел респект спрема Макс .. Како што прават западњациве, почнуваат од најниско - па достигнуваат кулминација !
Сите би сакале така да биде , ама 250/300 денари карта за уште 2 големи имиња хмм ...

Сигурно нема да бидат некој ептен тапа, али кој и да бидат, друштвото нека е погодено, забавата е неизбежна.

Трпение - спасение xD
Progressive и Trance (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom