Western & Southern Open - Cincinnati 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке го освои Western & Southern Open 2015

• Вкупно гласачи
    40
брее ти ебам дождот, вака ако продолжи кај ли ке е крајот

Јанович го доби Монф кој и не беше нешто заинтересиран за тенис...
Лаки Лузер Пер го доби Жил Милер и иде на Ноле у 2ро коло.

Мугуруза заразена со Бушар синдром, после финале на W, испаѓање у прво коло од Шведова.

Кокинакис го доби Фабио Фоњињи, така да денеска навиваме Киргјос да го добие Гаске и да гледаме дуел на другарите. :D

Мареј се напалил, одма по пристигнувањето у Синси закажал тренинг, решен е да осваја.[emoji38]

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Најталентираните играчи до 18 години, Чорич и Зверев еден против друг, и двајцата се исто облечени. :D Гледајте на SK1 , супер меч.

А доколку сакате да гледате како Гаске го чисти теренот со ова шугата Австралиска, СК 2. :D

Али Андерсон го играм против Зверев ме бута, у Монтреал против Росол ме бута, денеска на 1,45 не го изиграв и ке тепа.

Слон Стивенс ја растура грдава, овој тренерот 100 пати дојде да разговара со Карла.

tolku e dobar borna, ili ne mu se igra na sten ?

tolku e dobar borna, ili ne mu se igra na sten ?
Во првиот сет некако мрзеливо изгледаше Стен, многу грешки, но и Чорич не играше лошо. Добра серва, и константно длабоки топки удираше. Секако сеуште е млад и не е доволно искусен за да победи играч како Стен, посебно откако се подразбуди и почна да игра посериозно, но мислам дека солидно го намачи Стен за толку млад играч.

Многу лош Новак повторно не игра ни 30% од своите можности, буквално како да го молат да игра...само ги одработува полека мечевите, али добро победата се брои, па ваљда низ мечевите ке ја дигне својата форма...

Борна е Надал на новата генерација, тотално дефанзивно ориентиран со бајаги психолошка стабилност за негови години...
Го гледав и мечот со Зверев Борна покажа дека има појака глава за сега, денес со Вава 40-13 во винери за Стен, тука го изгуби мечот...

TennisNow ‏@Tennis_Now 21h21 hours ago
Gasquet d. Kyrgios, 6-2, 6-1 in 56 minutes. Now it is officially safe to bring your children to @CincyTennis!

Greg Sharko ‏@SharkoTennis 15h15 hours ago Florida, USA
Teen trio @BornaCoric, Jared Donaldson, @TKokkinakis in 2R @CincyTennis. Last time 3 teens in 2R: '06 #Djokovic, #Monfils, #Murray.

Дали знае некој кога почнува турнирот во Швајцарија, во Базел и кој ке учествува на него. Знам дека при крај на Октомври, ако има некој да знае нека пише поздрав.

Дали знае некој кога почнува турнирот во Швајцарија, во Базел и кој ке учествува на него. Знам дека при крај на Октомври, ако има некој да знае нека пише поздрав.
Од 26.10 до 01.11 ќе трае.[DOUBLEPOST=1440097499][/DOUBLEPOST]Гофан :yid::yid::yid::yid:

Последно уредено:
Значи Ноле каква тапа е тоа е чудо. Исто како лани американската турнеја му е катастрофа. Решил Надал да го копира. Игра само дефанзива. А и кондицијата му е нула. Како едвај топчето да го префрла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom