Western & Southern Open - Cincinnati (11-18 aвгуст 2014)

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Синсинати во машка конкуренција?

• Novak Djokovic

Гласови: 5 26,3%
  • Roger Federer

Гласови: 5 26,3%
  • Stanislas Wawrinka

Гласови: 1 5,3%
  • Tomas Berdych

Гласови: 0 0,0%
  • Milos Raonic

• David Ferrer

• Grigor Dimitrov

Гласови: 3 15,8%
  • Andy Murray

Гласови: 4 21,1%
  • Некој друг

Гласови: 1 5,3%

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ич не и доликува вакво однесување, баш е срамота.

Ана убаво почна и како што кажа и коментаторот на SK се гледаше дека има самодоверба ама вториот сет се изгуби. Секоја чест за Серена за oсвоената 62ра титула. (y)

Ич не и доликува вакво однесување, баш е срамота.

Ана убаво почна и како што кажа и коментаторот на SK се гледаше дека има самодоверба ама вториот сет се изгуби. Секоја чест за Серена за oсвоената 62ра титула. (y)
Јас Шарапова отсекогаш сум ја почитувал како тенисерка, голем борец е и невидена шампиончина, ама ова вчера беше толку ниско и безвезно што не се опишува со зборови. Вака да се ситиш на противник кој патем има здравствени проблеми треба стварно да си нефер...

Очигледни се фрустрациите кај Марија, игра очајно од Ролан Гарос па навака.

Во финалево Ферер ја има мојата подршка, ептен потценет играч на АТП турнириве.

Повлечи си го зборот те молам. Зашто му кобиш на Фед вака пред рука:D
Не му кобам, реалноста е таа. Синси е бетонот што најмногу му одговара на Фед, плус има 15-0 во меѓусебните против Ферер. 2-0 мислам ќе е за Федерер.

Стефан ти ми викаше пред 2 дена дека Федерер лошо играл на турниров така ? :D хехе

Ферер како успеа 3 брејк топки да поебе алал му вера..

80-че за Федерер. (y)
Кои турнири се бројат тука?
Ме интересира, затоа што 2-от е со 94. Не дека 14 се многу, ама Федерер според возраста тешко да стигне до тука. :cautious:

Конорс и Лендл тешко да ги стигне, освен ако не се повампири и земе 14 за тоа второ место на вечна листа од коа е опен ера во прашање, Конорс е научна фантастика за сите тенисери со 109.

Не му кобам, реалноста е таа. Синси е бетонот што најмногу му одговара на Фед, плус има 15-0 во меѓусебните против Ферер. 2-0 мислам ќе е за Федерер.

Абе ти цела година до што испрогнозира, се погоди. :D

Ако Синси најмногу му лежи, тогаш нели овие се US Open series, и нели подлогата во Торонто, Синси и на Флешинг Медоус се потполни исти. Тогаш доаѓаме до заклучок дека и Ју Ес Опен е бетонот кој најмногу му одговара.

Последно уредено:
Абе ти цела година до што испрогнозира, се погоди. :D

Ако Синси најмногу му лежи, тогаш нели овие се US Open series, и нели подлогата во Торонто, Синси и на Флешинг Медоус се потполни исти. Тогаш доаѓаме до заклучок дека и Ју Ес Опен е бетонот кој најмногу му одговара.
Не се исти, слични се. Синси е најбрзиот бетон на турот!
Торонто, Монтреал и УС Опен се малце поспори...

Искрено, 2-0 требаше да е за Фед, ако во предвид ги земеме околностите пред мечот. 15-0 за Фед, бетон кој најмногу му одговара, противник кој не може да оствари предност со сервис, противник послаб од основната линија... Е арно ама Роџер прописно се изглупира во вториот сет со некои лесно промашени форхенди и му даде шанса на Давид.

Сеедно, очекувана титула за Федерер, мило ми е да бидам искрен, веќе доста време немаше голема титула.
@Mr.47
Се бројат турнирите од сериите 250, 500, Мастерсите и Слемовите.
Конорс и Лендл нема теорија да ги стигне.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom