Wayward Pines

• Креатор на темата Креатор на темата kobrata
  • Време на започнување Време на започнување
Bez diskusija za spojleri od knigite, ve izbrisav. Neka ostane muabetot do spojlerot, koj go interesira da procita.

Ja izgledav 4 epizodi I prekinav. Tapa mi bese. Spored komentarite uste posranje stanala.

Ali raspletot (od spojlerot) me zaintrigira mamata.

Bez diskusija za spojleri od knigite, ve izbrisav. Neka ostane muabetot do spojlerot, koj go interesira da procita.

Ja izgledav 4 epizodi I prekinav. Tapa mi bese. Spored komentarite uste posranje stanala.

Идејата, приказната и концептот беше многу добар. Реализацијата беше друго. Можеби не беше одлична но беше солдина. Само поради малиот број на вакви серии би сакал да продолжи. Па и да не оди се според книгите има многу можности за ширење на приказната.

off-topic кој играл Sim City знае колку потсеќа градов на тие од Sim City :-)

Серијава и мене ми беше добра.Интересна приказна,можда малце во глумата потфрлија актерите но генерално е интересна.
Него сакав да прашам дали некој знае дали книгите се преведени на Македонски?

еј, ај изгледај ја, ја само што го изгледав финалето и многу ми се допадна.

Одлична приказна, реализацијата не е до толку лоша како што се прикажува по интернетов. По крајот ми мириса дека ќе има втора сезона, а и треба....

не отварајте спојлер ако ја немате гледано :)

Не открија кој стои зад новата идеја за градење на вајвард пајнс, кога се договараа Пем и Кејт одлучија да нема лаги и убиства кога ќе се пушти генерација ц, а крајот ни го даде сосема споривното. Мора да има втора сезона бе.

270

<3

- Persons Unknown (2010)
- The Prisoner (1967)
- The Prisoner (2009)

имаат сосема иста тематика

Значи очајни ми беа првите три епизоди, а посебно кога ја отепаа Juliette Lewis. Омилена ми е, ја обожавам. Ама не се покајав воопшто што ја догледав, мене многу поинтересна ми стана после 4тата епизода. Обожавам СФ.

Wayward.Pines.S02E01.720p.HDTV.X264-KILLERS

втора сезона почнала!?
на крајот на прва ја оплескаа, не изгледаше дека ќе има втора сезона
ај да видиме како ќе се движи приказната, дали пак само во гратчето или ќе се прошири малку светот во серијата

Wayward.Pines.S02E01.720p.HDTV.X264-KILLERS

втора сезона почнала!?
на крајот на прва ја оплескаа, не изгледаше дека ќе има втора сезона
ај да видиме како ќе се движи приказната, дали пак само во гратчето или ќе се прошири малку светот во серијата
Еве го се прошири на нивите веднаш пред оградата :D .. шала на страна нема каде да се прошири според мене, се друго е изумрено ... а и на овие тука во Wayward Pines им се гледа крајот.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom