VW Polo - ваше мислење!

• Креатор на темата Креатор на темата Suzuki01
  • Време на започнување Време на започнување
140.000 за 10 години за мала кола како Поло - згора на тоа и бензинец - не е воопшто нереално.

140.000 за 10 години за мала кола како Поло - згора на тоа и бензинец - не е воопшто нереално.
моето е бензинец 14години стар со 70,000км така да се слагам дека е можна километражата.

Мене од дамна еден дечко ми збореше дека не чинело ич, заборавив што точно како ми збореше, но памтам дека ми кажа лизинг никако.

Убаво ти рекол!Дури некако и името асоцира на лошо:icon_lol:

кога ке земеш за 3000 евра поло 2000год. али пази сто велат да не е од 3 во 1-но дојди да ме повозиш некое кругче;)

Убаво ти рекол!Дури некако и името асоцира на лошо:icon_lol:

Јас земав Фокус на лизинг пред точно една година. Се' зависи до понудата и до познавањето на своите можности. Со понудата од МИ-ДА ја земав колата на 4 години, а првите 3 години без камата, па сега ти види колку ми било мене лошо. Испаѓа само некои си 300 евра плус да им дадам на цената доколку би ги собрал учеството и ратите.

појма немам како оди тоа лизинг едино што знам е дека ти ја земаат колата после некое време ! ама и не сакам така јас сакам да ја чувам повеќе време вака колата исто како да ми е позајмена!

лизинг:

Банката ти дава кредит. Ти го отплаќаш. Додека не го отплатиш целосно, колата припаѓа на банката. Ако ја отплатиш, по отплатувањето колата си е твоја. Се до последната рата - колата е на банката

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom