Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зошто да е нереално ??140.000 за 10 години за мала кола како Поло - згора на тоа и бензинец - не е воопшто нереално.
Па, Dr. Chase изрази сомнеж. Мене не ми е нереално (иако, нели, секогаш постои можност кај половните да е враќана километражата).зошто да е нереално ??
моето е бензинец 14години стар со 70,000км така да се слагам дека е можна километражата.140.000 за 10 години за мала кола како Поло - згора на тоа и бензинец - не е воопшто нереално.
ne, ama eve edno linkce za toa sto e lizingTи си земал на лизинг?
Мене од дамна еден дечко ми збореше дека не чинело ич, заборавив што точно како ми збореше, но памтам дека ми кажа лизинг никако.ne, ama eve edno linkce za toa sto e lizing
http://www.automobil.co.rs/prikaz_islising
Мене од дамна еден дечко ми збореше дека не чинело ич, заборавив што точно како ми збореше, но памтам дека ми кажа лизинг никако.
Убаво ти рекол!Дури некако и името асоцира на лошо![]()
поло имаш ?моето е бензинец 14години стар со 70,000км така да се слагам дека е можна километражата.
Ама во Мк возено, овие од странство нема шанси.моето е бензинец 14години стар со 70,000км така да се слагам дека е можна километражата.
zs be na loso, nee na pusing, na lizing e...Убаво ти рекол!Дури некако и името асоцира на лошо![]()
појма немам како оди тоа лизинг едино што знам е дека ти ја земаат колата после некое време ! ама и не сакам така јас сакам да ја чувам повеќе време вака колата исто како да ми е позајмена!
Да од 1997 година.поло имаш ?
дај некое сликиче ако имаш ставиДа од 1997 година.