Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
појма немам како оди тоа лизинг едино што знам е дека ти ја земаат колата после некое време ! ама и не сакам така јас сакам да ја чувам повеќе време вака колата исто како да ми е позајмена!a da si zemes novo na lizing a ?
абе за тоа враќани километри имам чуено дека кај полата имало на инструмент таблата некое ТОТАЛ и тоа кажувало дали ја покажува целосните километри
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 23:22 ---
појма немам како оди тоа лизинг едино што знам е дека ти ја земаат колата после некое време ! ама и не сакам така јас сакам да ја чувам повеќе време вака колата исто како да ми е позајмена!
neee. toa ako ne ja platis... a ako si ja isplatis tvoja si e... nesto slicno kako na kredit... odi vo porse makedoniaj ce ti kazat podetalno...абе за тоа враќани километри имам чуено дека кај полата имало на инструмент таблата некое ТОТАЛ и тоа кажувало дали ја покажува целосните километри
појма немам како оди тоа лизинг едино што знам е дека ти ја земаат колата после некое време ! ама и не сакам така јас сакам да ја чувам повеќе време вака колата исто како да ми е позајмена!
абе за тоа враќани километри имам чуено дека кај полата имало на инструмент таблата некое ТОТАЛ и тоа кажувало дали ја покажува целосните километри
За 10 минути со апарат ти ја прави колку сакаш километри да има, 700 ден е и не може да се познае. Баш кај мене у комшии има и дечкото има доста работа да ти кажам правоП.С. Тоа тотал свети додека се целосни километрите а кога ќе се вратат тоа не свети повеќе
абе да во право си ама јас не реков тоа поло, ќе присоберам пари и ќе видам докај 3 3ипол илјади и ете ти асално башка јас нема да го земам првото што ќе го видам !Немој да се лажеш дека вакво поло како прво е со 140 000 поминати, значи тоа избриши го од главата, за 2600 евра нема такво поло кај нас.
Направи математика, да е купена минимум минимум 1500 евра колава, овде давачки имаш минимум минимум 900-1000 евра, ете ти ја цената, за без пари ти ја носи? Мада шо не е купено толку ефтино, ова крадено да е нема да се исплати а не купено со се давачки све.
Мене ми се деси пред неполн месец ми нуди дечко клио 1,4 и ми го фали пола сат моторов, и се вртам околу количево и гледам на вратата пишува 1,2. Бог знае од колку коли имаа склопено едно асално.
Tи си земал на лизинг?a da si zemes novo na lizing a ?
Скапо ги држат половциве и општо ВЊ скапо одат. Собери до 3ипол иљади и земи си корса 2004/5 се наоѓа од овде кај нас купена, неувезена. Тоа е мојот совет. Со среќаабе да во право си ама јас не реков тоа поло, ќе присоберам пари и ќе видам докај 3 3ипол илјади и ете ти асално башка јас нема да го земам првото што ќе го видам !