VW Polo - ваше мислење!

• Креатор на темата Креатор на темата Suzuki01
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Здраво ! пролетва во план сум да земам кола па се мислам за Поло гледам пазар3 има добри. Па реков ај да ве прашам што мислите за количето!(ако можете дајте ми линк од некое поло)

Чим се работи за половна кола мора да збориме за конкретен пример, вака може да ти кажеме дека се совршени градски колички ама ако ти накапиш на некое со враќани километри, удрено лепено, или од две направено едно ќе не пцуеш. За половно возило треба многу работи да ти се поклопат за да ти се погоди.

абе за тоа враќани километри имам чуено дека кај полата имало на инструмент таблата некое ТОТАЛ и тоа кажувало дали ја покажува целосните километри
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 23:22 ---
a da si zemes novo na lizing a ?
појма немам како оди тоа лизинг едино што знам е дека ти ја земаат колата после некое време ! ама и не сакам така јас сакам да ја чувам повеќе време вака колата исто како да ми е позајмена!

абе за тоа враќани километри имам чуено дека кај полата имало на инструмент таблата некое ТОТАЛ и тоа кажувало дали ја покажува целосните километри

појма немам како оди тоа лизинг едино што знам е дека ти ја земаат колата после некое време ! ама и не сакам така јас сакам да ја чувам повеќе време вака колата исто како да ми е позајмена!

Ке ти ја земат ако на време не плаќаш, иначе нема.

neee. toa ako ne ja platis... a ako si ja isplatis tvoja si e... nesto slicno kako na kredit... odi vo porse makedoniaj ce ti kazat podetalno...

parite sto si gi spremil za stara kola ce gi dades za ucestvo...ostanatoto za rati malku po malku na 60 meseci na primer

Хахахаха па баш тоа TOTAL го враќаат :)

која година, со каков мотор? конкретен пример дај вака ако збориме поло е широк поим

па 1.4 околу 2000 година гледам има со фул опрема а
докај 2500 евра некаде. Сакам со отворен кров ама ретки се !
а има и од поновите модели ама за нив ништо ич незнам пр.како ова http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/660640?searchID=6669403&Idx=8
Ај кажете и кај ними кои се лоши и добри страни?
П.С. Тоа тотал свети додека се целосни километрите а кога ќе се вратат тоа не свети повеќе

Немој да се лажеш дека вакво поло како прво е со 140 000 поминати, значи тоа избриши го од главата, за 2600 евра нема такво поло кај нас.
Направи математика, да е купена минимум минимум 1500 евра колава, овде давачки имаш минимум минимум 900-1000 евра, ете ти ја цената, за без пари ти ја носи? Мада шо не е купено толку ефтино, ова крадено да е нема да се исплати а не купено со се давачки све.

Мене ми се деси пред неполн месец ми нуди дечко клио 1,4 и ми го фали пола сат моторов, и се вртам околу количево и гледам на вратата пишува 1,2. Бог знае од колку коли имаа склопено едно асално.

П.С. Тоа тотал свети додека се целосни километрите а кога ќе се вратат тоа не свети повеќе
За 10 минути со апарат ти ја прави колку сакаш километри да има, 700 ден е и не може да се познае. Баш кај мене у комшии има и дечкото има доста работа да ти кажам право :)

Немој да се лажеш дека вакво поло како прво е со 140 000 поминати, значи тоа избриши го од главата, за 2600 евра нема такво поло кај нас.
Направи математика, да е купена минимум минимум 1500 евра колава, овде давачки имаш минимум минимум 900-1000 евра, ете ти ја цената, за без пари ти ја носи? Мада шо не е купено толку ефтино, ова крадено да е нема да се исплати а не купено со се давачки све.

Мене ми се деси пред неполн месец ми нуди дечко клио 1,4 и ми го фали пола сат моторов, и се вртам околу количево и гледам на вратата пишува 1,2. Бог знае од колку коли имаа склопено едно асално.
абе да во право си ама јас не реков тоа поло, ќе присоберам пари и ќе видам докај 3 3ипол илјади и ете ти асално башка јас нема да го земам првото што ќе го видам !

абе да во право си ама јас не реков тоа поло, ќе присоберам пари и ќе видам докај 3 3ипол илјади и ете ти асално башка јас нема да го земам првото што ќе го видам !
Скапо ги држат половциве и општо ВЊ скапо одат. Собери до 3ипол иљади и земи си корса 2004/5 се наоѓа од овде кај нас купена, неувезена. Тоа е мојот совет. Со среќа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom