VW Polo - ваше мислење!

• Креатор на темата Креатор на темата Suzuki01
  • Време на започнување Време на започнување
aaa epa togas tigrata e super za tebe a do kolku pari gledas kola?

aaa epa togas tigrata e super za tebe a do kolku pari gledas kola?
до 2500 ама нормално може и некоја до 2800 па ќе се поценкам па ќе испадни 2500 а да не знаеш што се сличи со тој законот за возачки дозволи на 16 пошто ја ни сум прашал ни ништо ако го усвоиле ќе полагам пролетва што значи тогаш колата ќе ја купам аа ако не е усвоен тогаш во есен зима негде :D

vidi na forumov ima tema za vozacka na 16god valjda pisuva
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 20:15 ---
eve ti dobri koli za tie pari

Attachments

• _Alfa_Romeo_GTV_30_V64b8bf9533d4cd.jpg
    _Alfa_Romeo_GTV_30_V64b8bf9533d4cd.jpg
    21 KB · Прегледи: 14
  • 4486851618_504398e30a.jpg
    4486851618_504398e30a.jpg
    135,9 KB · Прегледи: 15
  • ford_puma.jpg
    ford_puma.jpg
    67,1 KB · Прегледи: 13
  • trickery-2.jpg
    trickery-2.jpg
    52,7 KB · Прегледи: 13
да да знам дека е постар ама јас барам спортско количе некое помало бидејќи имам 17 и досега сум немал кола (нормално таткоми има) и сакам помало некое !!
П.С. да не знаете што се случи со тој законот за полагање на 16 се усвои или ???

Дечко сакаш спортско ауто а? А знаеш дека не смееш да возиш над 100 коња кола како возач почетник? ;)

Дечко сакаш спорстко ауто а? А знаеш дека не смееш да возиш над 100 коња кола како возач почетник? ;)
абе знам ама што има тука колку коли има под 100 конја еве пример полото 1.4 е под 100 тиграта е под 100
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 20:21 ---
vidi na forumov ima tema za vozacka na 16god valjda pisuva
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 20:15 ---
eve ti dobri koli za tie pari
абе како што знам тешко се наоѓаат делови а и тешки за одржубање се тие сепак пре сум за некое поло,тигра,мазда323Ф,пунто,браво,корса од тие поновите што се, астра

Па нели кажа дека сакаш спортско ауто? Иначе тиграта и полото за спортски коли ги сметаш или да не се збуни?

Па нели кажа дека сакаш спортско ауто? Иначе тиграта и полото за спортски коли ги сметаш или да не се збуни?
хахахааха е тиграта ако не е спортска хаххах
ти викам сакам некое помало количе !!!!

tigrata izgleda sportski i zatoa verojatno ja stavas vo kategorija na sportski.

puntoto e dobro bravoto e veke staro ali sepak treba da znaes deka italjanskite koli se rasipuvaat dosta

germansko si e germansko ama glej da ne e uvezena ili baraj so servisna kniska

абе на коливе како што гледам мани му сполјер од назад затемниги стаклата и уште нешто и веќе спортски изгледаат

абе за тоа враќани километри имам чуено дека кај полата имало на инструмент таблата некое ТОТАЛ и тоа кажувало дали ја покажува целосните километри
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 23:22 ---

појма немам како оди тоа лизинг едино што знам е дека ти ја земаат колата после некое време ! ама и не сакам така јас сакам да ја чувам повеќе време вака колата исто како да ми е позајмена!
Ааааа сега се искурназија шверцериве па и софтверски ја враќаат назад километражата

Seat Ibiza не знам зошто никој не спомна, кога веќе редиме предлози. Убав дизајн е - спортски :D

Брат земи си матиз или пунто спортинг.Матизот е убедливо најевтин за одржавање.Имаат убави години,а потрошувачката е смешна.Мислам дека ако гледаш повеќе време ќе најдеш некој од 2000-2004 година. до 2000 евра.Еден мој комшија го има направено фантазија.Спортски фелни спуштено,спојлери.Едноставно бомба.Инаку кога сме кај тиграта и јас едно време размислував да земам ,како второ авто,но откако се јавив на неколку огласи и бев да ги гледам буквално се разочарав.На крај од повеќето разговори одговорот беше најчесто вака цитирам:Дечко за таа година што очекуваш од колава.За годините е супер ми велеа повеќето од луѓето.

Не сакам да ти се мешам во изборот,само давам мое мислење на тоа како сум гледал и како гледам на работите.Доколку тие е за по маало колата можеш да земеш и постара кола.Таа и да се расипе ќе ја дотуркаш до дома.Во спротивно ако ти е за сериозна вожња земи си помало и поново количе.Гледај деловите да не скапи и одржавањето.На пример јас возам Шевролет Каптива Дизел.На секои 10.000 км давам по 10.000 денари за промена на два филтри и уље.Едноставно тоа мора да се смени бидејќи нели е задолжително на секоја кола.Баш правевме споредба со комшијата.Исто и тој правеше редовна смена на уље и филтри.Он плати 1000 денари.Ете брат која е разликата.

Инаку како што кажав на почетокот ми се допаѓа и пунтото спортинг.Особено оние со жолта боја.Која цена се,навистина незнам?Но доколку се најде до твојот буџет т.е околу 2500 евра тоа мислам дека би било супер избор.Тоа беше мојот совет!Се надевам дека помогнав!!!:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom