- Член од
- 5 мај 2016
- Мислења
- 284
- Поени од реакции
- 259
75 годишна, незнам кој ја сервисира оваа..и обратно. ете Неда Украден редовно ја сервисират млади дечки, едноставно врсник не може ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
75 годишна, незнам кој ја сервисира оваа..и обратно. ете Неда Украден редовно ја сервисират млади дечки, едноставно врсник не може ...
ја од босански форум читав дека редовно е сервисирана, а па и оваа што е 1937 ја сервисираат....75 годишна, незнам кој ја сервисира оваа..
Ја сервисираат, а оваа од досада чита книга.ја од босански форум читав дека редовно е сервисирана, а па и оваа што е 1937 ја сервисираат....
Моја генерација 2001 не го праи муабетов дека само изгледот е привлечен..
Муабетов вреди 2 денари.. карактер ако ти е менлива категорија.
Дај слики еве од некоја ќе напраиме споредба на 20 како личела, и на 50.
Еве,
Иста е а?
![]()
И тоа со пластики одржавана.
Јака е и сега, нема збор. Ама викаш лепотата најбитна? Е затоа си сингл брат мој.
Па купи си кукла.
И сеа да ви дојде Леондардо Дикаприо и да ви се додворува, сите ќе спобудалите…само да ви се насмее хехе. Па, се прашувам како би ви бил привлечен таков лик што бил во врска со двојно помлада девојка?
Признавам, убав е. Ама самото тоа што има такви животни ставови, ужасно го прави непривлечен. Барем за мене.
Користиш термин Педофил а не го разбираш. Во ниедна држава нема закон за ограничување на годините на идниот брачен партнер, само долно ограничување. А примери за стапување во врска или брак со постар партнер или партнерка има безброј.
Jas ne sakam, seriozno.. koga gledam devojki mladi po 18-19 god epten mi se decinja... pa i 22-25 nekako gi gledam mladoliki u pm .. ili ja sum ostarel, ne znam.. 34 imam i ospegot mi se zeni izmegju 30 do 40...Ако е така, тоа значи дека сите мажи не ти се привлечни.
Зарем има маж кој не би посакал млада девојка!?