Врска со многу постар партнер...

• Креатор на темата Креатор на темата stranger20
  • Време на започнување Време на започнување
Јас па обратно се чувствував. Кога бев помлада имав чувство дека не можам да разговарам со моите врсници, некако незрело ми делуваа и реално малку така генерализирав. Сега не, како да имам повеќе трпение и не им судам во старт.
Сега знаеш дека зрело однесување е само маска и дека позади тоа зрело однесување пак има некое разгалено детиште у принцип :LOL:

Сега знаеш дека зрело однесување е само маска и дека позади тоа зрело однесување пак има некое разгалено детиште у принцип :LOL:
Мислам дека жените сме поразгалени од мажите. На мажите само дај им ја играчката и мирни се. :D

Мислам дека жените сме поразгалени од мажите. На мажите само дај им ја играчката и мирни се. :D
Жените се по играчките а мажите се по правење осмици у песок и копање дупки :D

Како стареам, се повеќе трпение имам. Боже, колку добра свекрва би била :D
Не треба трпение, само прифаќање на изборот на син ти и толку...правиш два чекори на назад и после пак си тераш на напред.

Јас па обратно се чувствував. Кога бев помлада имав чувство дека не можам да разговарам со моите врсници, некако незрело ми делуваа и реално малку така генерализирав. Сега не, како да имам повеќе трпение и не им судам во старт.
ДЕмек си ја свати она Трпение Спасение

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom