Врска со многу постар партнер...

• Креатор на темата Креатор на темата stranger20
  • Време на започнување Време на започнување
Моја генерација 2001 не го праи муабетов дека само изгледот е привлечен..
Муабетов вреди 2 денари.. карактер ако ти е менлива категорија.
Дај слики еве од некоја ќе напраиме споредба на 20 како личела, и на 50.

Еве,
Иста е а?

И тоа со пластики одржавана.
Јака е и сега, нема збор. Ама викаш лепотата најбитна? Е затоа си сингл брат мој.

Фати зачисти нешто, не ме "слушаш" ... иако читаш ... Ако имам 50 годишна ќе ја заменам за 20 годишна , бидејки ми е важен само изгледот ... т.е. физичката привлечност ... И таа кога ќе ми помине меракот на 20 годишната , ќе ја заменам за друга на која и го имам меракот ... и.т.н. ... Тоа со пластиките одражавана е производ на Медицината (науката) ... Апсолутот може да го прави тоа со помош на вољата ... и.т.н.
Карактерот е нешто кое не си вистински ти, тоа ми беше зборот ... Карактерот е само идентитет кој сум го создал "низ вековите" ...
Сингал сум затоа што тебе ти се "дупнати ушите" , а мене не ми се ... ниту пак сакам да ги "дупнам" ... и слични други сексуални моно-релации ... Вие сте на пантомимата, јас не сум ... и немам намера да се договорам ...
Автоматски споено мислење:

Па купи си кукла.

Зошто ми е кукла пријателе ... имам ерекција и сум едно со тоа чувство, го живеам и проживувам кога и да наиде ...
Е сега, "стрелката" ја покажува насоката и се дејствува во таа насока ... само кога ќе и направиш муабет на било која, ќе ти стане јасно таа што сака : Кола, куќа, стан, викендичка, јахта ... авион ... и што треба да правиш ... ќе фатиш некоја работа за да заработиш за да си го овозможиш истото ... Ако немам секс, или љубовен живот ... тоа не значи дека треба да се водам по комплексите на околината ... Имам еракција и не маструбирам ... Дали ме следеш ? ... епа таа сака да го слуша она кое се зборува во етер, да и се "дупнати ушите" ... Што се случува било важно !? ... мене не ме интересираат бош муабети во етер од анонимуси ... Дали ме следеш ? ... еве гледаш јас и тука сум со Име и Презиме и линк до легитимен фејсбук профил ... мене не ме интересираат СЛУЧУВАЊАТА, спрема нејзините убедувања ... нека се пофали дека и е убаво што маструбира ако тоа е нормално, нека зборува отворено за тоа ... И внимавај , не е забрането да маструбираш и кукла да користиш на пример ... Исто така не е забрането да НЕ маструбираш ... Што е проблемот тогаш ? ... Проблемот е ако се договараш за истото, тука се кова заговорот, и не-озаконетиот нормален договор ... тука се раѓа пантомимата ... така се создава коза ностра редот ... верувањето дека Некој е потребно да ти кажува ... и слични други програми и под-програми на умот кој го заздале верувањето во парадигмата Мајсторот (Господарот) !

Ако треба да познаам Мајстор : Јас сум Мајсторот ! ... еве познав Мајстор !
Што и недостасува не неа да се познае за Мајстор !?
И да бидеме заедно во било која релација на љубовта или сексот !

И сеа да ви дојде Леондардо Дикаприо и да ви се додворува, сите ќе спобудалите…само да ви се насмее хехе. Па, се прашувам како би ви бил привлечен таков лик што бил во врска со двојно помлада девојка?

Признавам, убав е. Ама самото тоа што има такви животни ставови, ужасно го прави непривлечен. Барем за мене.

Можеби ако го запознаеш подобро Леонардо ќе ти стане логичен ... и инстантно првлечен ...
Јас би и купил јахта на девојками од 19 години, зошто да не ?

Користиш термин Педофил а не го разбираш. Во ниедна држава нема закон за ограничување на годините на идниот брачен партнер, само долно ограничување. А примери за стапување во врска или брак со постар партнер или партнерка има безброј.

Па тоа ти го зборувам и јас ... Само што ти сакаш да го протнеш како нормално и ако можеше и законски да биде ...

Последно уредено:
Ако е така, тоа значи дека сите мажи не ти се привлечни.
Зарем има маж кој не би посакал млада девојка!?
Jas ne sakam, seriozno.. koga gledam devojki mladi po 18-19 god epten mi se decinja... pa i 22-25 nekako gi gledam mladoliki u pm .. ili ja sum ostarel, ne znam.. 34 imam i ospegot mi se zeni izmegju 30 do 40...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom