Врска на „пијано“

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Врска на пијано е глупа работа според мене... Утредента нема да се сеќаваш на ништо. Некако не е то то. Кога си пијан не треба да правиш некој/а да си мисле дака му се допаѓаш, а утредента не се сеќаваш на твоите глупости. Уште полош случај е на овај начин да изневериш девојка/дечко....

Па тешко дека некогаш ќе ми се случи тоа, а ако евентуално некогаш се случи тогаш „фаќањето„ сигурно би било со личност што ми се свиѓа и со личност со која би сакала да бидам во врска, така да би се потрудила да потрае. Али ако ете, некако испадне да е некоја личност што ништо не ми значи уште утре дента ќе ставам крај на таа врска.

Ne mi se ima sluceno i tesko deka nekogas ke se sluci.
No ako pretpostavam deka moze nekogas ke se lsuci,ne znam kako bi reagirala.Najverovatno bi se pravila deka ne se sekavam i deka seto ova nema nikakva smisla.Najverovatno ne bi prodolzuvala so takvata vrska koja uste na samiot start pocnuva so greski.

koga sme pijani se desavaat mnogu raboti, nesakajki ...... arno vikale starite alkoholot vo casate e miren ama vi glavata JOK !!! cesto se desavat takvi raboti koga sme pijani toa sto ke bidam so nea ne znaci deka ke vlezam vo vrska so nea, toa tesko !!!

Мислам дека горе доле исто размислувам и трезна и пијана ( со чесни 2-3 исклучоци од пијанство), така да, ако веќе сум решила, така и ќе биде, ако биде биде , а ако бидето не работе, нема везе:)

хмм,ретко се случува да ја напраам таа беља,т.е. да се опијанам (да не излезе лажам,али еднаш до два пати во годината) и нема ми се случено да се смотам со некој додека сум под дејство на алкохол...
таквите врски според мене не успеваат,освен ако не се од чист интерес,ништо повеќе..значи се е без чувства,барем од почетокот.Е,веќе ако одлучат да се запознаат подобро,и да продолжат понатаму,тогаш супер!Али тие случаеви се ептен ретки..

Не сум особа која под дејство на алхохол би играла на оваа карта која бара голем ризик...за подоцна несакајки или сакајки да повредам нечии невини чуства...
Но доколку постојат одредени искри и се цели кон подобро запознавање зашто па да не..
Но дефинитивно не би се никогаш нафатил на таков чекор преку нок со штотуку запознаена личност или со некоја особа на која и давам лажна надеж и срека

Не ми е логична ситуацијава,барем за мене,ако не сакам со некој да се мувам а камоли врска ни на пијано несакам!Изгледа затоа што не сум пиела до момент за да незнам како се викам!
Ама еве да претпоставиме...само што ќе отворам очи другиот ден се јавувам и раскинувам,на крај муабетот го терам на шала како срам да ти е ме злоупотреби на пијано..:):)нели..да не биде се така официјало:wink:

Невозможно да ми се случи тоа, едноставно не пијам алкохол :)

Ама ете кога би претпоставила дека се е тоа под влијание на некаква убаво помината вечер, лудување и максимално опуштање, некаков „моменаТ„ ... сигурно дека следниот ден би чувствувала вина, совеста би ме изгризала што сум довела некого во заблуда, онака фино за доручек :pos:

Раскинувам сместа, за мене е потребно многу повеќе за врска од таков „моменаТ„.

RealGirL напиша:
Не ми е логична ситуацијава,барем за мене,ако не сакам со некој да се мувам а камоли врска ни на пијано несакам!
Ист случај и кај мене и тешко ми е да замислам ваква ситуација и не знам како би постапила. Најверојатно би му се извинила утредента и не би продолжила. Кога не сакам нешто, не сакам.

На трезно многу тешко се одлучувам на врска, па и под дејство на алкохол се сомневам дека би се согласила. Али еве под претпоставка...Раскинувам штом отворам очи и ми се варти у глава што глупост сум направила. Од срам нема да можам да се сретнам очи у очи со него, па веројатно ќе му пишам смс, во кој ќе му речам дека као сум избрзала, сепак не сакам врска, бла, бла...(бели лаги, али тоа е:toe:). И барем неколку месеци ќе избегавам да се најдам на исто место со него.

Hmmm vrska na pijano ... zachudo ne mi se desila ednostavno mene alkohol ne me facha , a koga me facha sum prepijan i ne mozam da se dvizam taka da ne mozam ni da ebam kamoli vrska ke praam

Mada so ima vrska pijano trezno nesto da se chalabrcne

Не ми се случило ова, а што би направила?!
Ќе ја прекинам таа *пијанонастаната* врска :pos: ако гледам дека за тоа нема иднина и претпоставувам дека нема да ни успее обидот.
Може личноста ќе биде повредена, но ќе гледам да му објаснам како стојат работите. Па и тој штом видел дека сум пијана требало да свати колку е саат:toe: и дека постои опција да не се ни сеќавам за тоа што сум го направила или да се каам за тоа.

чекај сеа да видиме дали сум сфатил-стануе збор за врска на пијано со девојка која не ми се допаѓа а она мене ме симпатиша?!
Ако е таква ситуацијата (што до сега ми се нема десено) нареден ден заборавам на се ко да не се случило,ако нејќам некој нејќам тоа е тоа,т.е ако не ми се допаѓа која е логиката да бидеме во врска :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom