Врска на „пијано“

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Паа... бев пијана една вечер и уште си пијав, дечково ме частеше и иако на почеток малце се понашав сега си се сакаме најмногу!!! Сепак на крај излезе се СУПЕР!
И прв пат во живот заклучив дека мојт нешто убо да излезит од пијанство. Да не се десеше то сега уште ке се тинревме ке не фатеа 2 години чекање :pos2:

Само овој детал во постов ме буни.Заклучок да не е дека врските на пијано успеваат ако некој те части?

Nikogas ne mi se slucilo i ne veruvam deka nekogas ke se sluci.Ako sum pijana mozi da lupnam nekoja glupost i posle da mi bide krivo,a takvi pokrupni cekori i odluki strogo izbegnuvam vo takva sostojba.:)
A mi se slucilo obraten slucaj i me iznervira.Normalno deka ne bi zapocnala vrska duri e pijan.Duri i ako premnogu mi se dopaga nema da se soglasam,ako takvata odluka ja donesi vo pijana sostojba.Utredenta mozi nema ni da se sekava kaj bil i so kogo,a i a se sekava na se,nikogas nema da bidam sigurna dali vistina mislel ili se bilo samo alkoholot go mavnal v glava.Mozi nekoj se ohrabruva i se cuvstvuva posiguren koga e pod dejstvo na alkohol,ama jas vo nikoj slucaj takvite ne gi svakam seriozno.Ako saka nesto neka ima hrabrost da go stori koga e trezen.

Interesno.
Ali pravnicki ke sugeriram naslovot da se preinaci vo `muvanje na pijano`.:vozbud::vozbud::vozbud:
Posto jebi ga,vrska trae so denovi,meseci i godini,i ne moze celo vreme da si pijan.

Само овој детал во постов ме буни.Заклучок да не е дека врските на пијано успеваат ако некој те части?

Нема врска, јас го спомнав тој детал за да ја кажам причината за пијанството, а мене ако ми било дојдено до частење одамна ке се фатев со дечкото и не знам зошто се зафакаш со вакви небитни детали ама ајде нема врска. p.s Не коментирам повеке!

Нема врска, јас го спомнав тој детал за да ја кажам причината за пијанството, а мене ако ми било дојдено до частење одамна ке се фатев со дечкото и не знам зошто се зафакаш со вакви небитни детали ама ајде нема врска. p.s Не коментирам повеке!

Причина за пијанство-частовка,уште на ваква причина се немам напиено,супер идеја:) Ако е небитен детал,зошто го спомнуваш
п.с.немој веднаш да се нервираш!

Па ми дошло во моментот да го спомнам, а зошто да не биде тоа причина? Ако ти смета тебе да те части некој не прифаќај. И плус јас дечкото го знам одамна и не мора да се преправам, ...не јас не пијам..ова она... вечерта беше таква си бевме едноставно весели.
И не се нервирам не се секирај. Pozz

мување под дејство на алкохол/...?

тоа секој го праи и го праел и ќе го праи,само сакам да знам какво е чуството да се муваш под дејство на алкохол или под друго нешо???!!!и јас секако сум го напраила ама сакам да го слушнам вашето мислење за тоа,и вашите случки...:cug:

пааа изгледа имам направено таква работа, ама не се сеќавам дека пијан сум бил:pos2:

И после ќе барате дискусија во темата дали тинејџерите знаат да љубат...:tapp::tapp::tapp:

Сакаш да знаеш како е мување под дејство на алкохол или нешто друго?
Па отприлика како исе друго што се прави под некакво дејство.......зависи под колкаво дејство си. Може да биде и поприлично непријатно посебно the day after!!!!:vozbud:

Сте имале бурна вечер, многу алкохол, лудување итн. И ете, се случува баш во тие моменти да сте налетале на некоја личност на која сте и се допаѓале од поодамна, и сте „решиле“ да се фатите.

Не сте размислувале трезвено, но сепак сте направиле важен чекор-сте влегле во врска.

Дали по избледувањето на ефектите од алкохолот ќе ја прекинете таа врска од икс причини?*

Или пак ќе се обидете да направите работите да функционираат?

*се каете, личноста само ви се допаѓала и сега не гледате потенцијал за врска со неа и слично.

Ми се има случено ваква ситуација,се смирив со бившиот таа вечер а немошев ни А да речам, другата ден излегов со него и му кажав дека сум погрешила. Од една страна ми беше мака што можеби го повредив, ама од друга бев радосна што го заебав како тој што ме заеба мене кога најмногу ми требаше :)

Паааа .. сепак би пробал да функционира таа врска.. а ако не иде би ја прекинал друга опција нема :)

тоа секој го праи и го праел и ќе го праи,само сакам да знам какво е чуството да се муваш под дејство на алкохол или под друго нешо???!!!и јас секако сум го напраила ама сакам да го слушнам вашето мислење за тоа,и вашите случки...:cug:

Одлично што имаш вакви искуства на овие години. Којзнае на 27 што ќе имаш да ни раскажеш.
Иначе за да не сум оф топик ... тоа "секој" баш и не ти одговара во реченицата. Генерализираш нешто што не е точно. Да кажеш дека секој човек јаде - е во ред, ама дека секој се мува под дејство на алкохол?:nesvest:
Мои случки ... не сум се мувала кога сум пијана, а под други нешта не сум била. Немам врска која ми започнала на "пијано". Сум пиела со некој со кого веќе сум била во врска и одлично сме си поминувале. Но тоа мислам дека не е муабет за оваа тема ...:pipi:

Се изначитав постови како девојки никогаш не би направиле такво нешто, а за жал вистината е сосема поинаква. Па што ако вечерта некој се поднапил малку повеќе и решил авантуристички да ја продожи.

Лилаа јас никогаш нема да го направам тоа, лилаа ма стварно. Ај да имам 28-29 па ај некако не ми личи на годините демек за женење сум. Ама сега во овој момент што ми е гајле бре.

ps: девојчиња има и положо од тоа да сте го запознале пијан...може он да е хроничен пијаница, тежок наркозависник, и да ве млати секој ден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom