Врчак vs Тони Зен

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување

Подобар рапер

• Тони Зен

Гласови: 98 62,0%
  • Врчакоски

Гласови: 60 38,0%

• Вкупно гласачи
    158
Nasiot mil posakuvan i drag makedonski Kavzimodo - Cvrcak moze da bide faca samo megu devojcinja so maximum 15 godini koi kosi kubat i pagaat vo trans na tekstovi od tipot: Nedopirliva, nepobedliva, bla...bla... i kakva li uste ne. Seljak so golemo i tvrdo S. baska ne znae edna recenica da sostavi na televizija za vreme na intervju a vamu tekstopisec. c c c plukni udaj se rabotava
Od druga strana ovoj Toni Zen simpaticen e nekako, ima stil tipot, e sega talenot manje bitno na nasava estrada.

и двујцата се за пеза ама ај нека биде тони фен подобар :pos2:

Не се лоши и двајцата ама Тони Зен е подобар од Врчак....

Врчак! Има многу добри текстови, за разлика од оние на Тони Зен во кои не гледам некоја поента или порака.:wink:

Врчак! Има многу добри текстови, за разлика од оние на Тони Зен во кои не гледам некоја поента или порака.:wink:
ани4 за можеби за комерцијала поопасен е врчак и навистина е има поголемо искуство али рап никогаш и не правел а тони зен пред година-две година се појави како комерцијалист
ако гледаме реално тони зен е подобар рапер од врчак, иако сеуште немам гласано оти сега двајцата се изгубија во комерцијала филмот и неможат да излезат

Тони зен е подобар 100%..Исто така прави подобри текстови..

И двајцата не праат нешто многу добра музика али текстовите на Тони Зен се подобри според мене.:)

Двајцата најненадежни рапери на просторов според мене.Одвратни се многу.

За мене и двајцата не ги бива

Ne znam mn za rapot i slabo slusam ama pesnata od Vrcak - Povtorno sam (mi se cini taka bese) e odlicna pesna. A za toj drugiot neam komentar :)

На Врчак новите песни и стајлинг му се тапоина невидена, но старите песни иако крадени имаа повеќе сензибилитет и повеќето ми се допаѓаа. Тони Зен прави песни за во дискотека да играш, ама ептен ми е некако ставен во некој лош филм,ау-у...така да, ако треба да правам избор, ќе гласам за Врчак исклучиво заради старите песни како Повторно сам, Манастирски сон, Пред да заспијам и Сликите стари. Крадени, ама барем убави.

znaete so praite muabet za rap a zen i vrcak ne se raperi ne praite gaga(na prazno) muabet :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom