Врчак vs Тони Зен

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување

Подобар рапер

• Тони Зен

Гласови: 98 62,0%
  • Врчакоски

Гласови: 60 38,0%

• Вкупно гласачи
    158
Тони Зен =морон
Врчак = морон со шишки
:tapp::tapp::tapp::tapp:

taka e brat kaj nasol toj so ja otvori temava da go stai vrcak u rap zen pa kolku tolku se drzi ama i on e isto sranj** vrcak koga ke ima tekstovi i rimi i flow ko : SAF(NA VREMETO U PEZIJA SE SEA),RNS.ld pistolero,ago,da dzaka nakot,kemp,tigazz,str2i tako dalje i koga ke pee underground rap i koa nema da mu se siri gz*t za pari togash ke moze da se rece deka e raper isto kako da sporedime na dzogani maz i DZOLE I VRCAK A "RAPERI" AAA:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

I wish..
Не , зашто ? :)
pa po slikata so ja imash svativ deka sakas da si samurai najbolji samurai ti e miemoto musashi na 16 godini tepal nekoj sensej :smir: a slusas rap ?

иди убиј се ..... верувам дека на никој нема да му недостигаш.

иначе за темава иако двајцата се шарлатани тони зен е човекот :). од аеродром е плус прави песни со слаткар4е оу јееееееееее.:vozbud::vozbud:
ali u aerodrom i lisice najbolji se klan istok :smir:

kога би бирал од Тони Зен и Врчак го бирам Тони затоа што е многу поблиску од Врчак до рапот.а иначе и двајцата се мнооооогу далеку од вистинскиот рап.:nesum:

незнам... срање у боја...
до толку ретардирана сцена незнам каде на друго место може да има...
врчак и зен... хахахаа.... абе дај ве молам.... како можете??? пошуем Грин Аут,Легијата,Лесен Удар.... тој рап е стварно за респект, ама овие искомерцијализирани срања, за 3 пари не вредат....

Вредноста на вистинскиот рап е уништена...ova sakav celo vreme da go kazam so kaza hypaspiat:smir::smir:

исто така во моментов е многу актуелен и МС Гоце Арнаудов:uvo:

Тони Зен води, Тони Зен води, јеее јеее јееее урааа :vozbud::vozbud:
:pusk: се спрема

Страм ми е да коментирам на темава.
Врчак како прво би го ставил во рап само некој што врска нема што е рап (без лична навреда само го кажувам мојот став).Јас би го сместил во pop или rnb...
И Тони не ми е нешто посебно али рака на срце има барем Р од рап во тоа што го снима.

Врчак последниве години пее повеке поп музика за разлика од почетокот на неговата кариера кога пееше рап, но далеку беше сепак од рап. Тони и така и така се истакна со неколку песни ама не ми се допаѓа баш, незнам зошто мислам дека многу се занесува. Иначе сум за Врчак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom