Вратиће се роде

• Креатор на темата Креатор на темата Реј
  • Време на започнување Време на започнување
Абе а постои уопште тоа Баранда.....
а за Пикац (бог да го прости sd) читав едно интервју негово и он уствари глумел многу вакви ликови по театри пошто му лежеле а он не се дрогира ама сепак ова му сметало при контакти со луѓе пошто сите мислат дека се џанка.....

Постои бе, Војвоџанско село е. Или поточно...

Баранда душа дала за 1ви мај жими мајка еј hihi
со Диле пацов,и Крља да вртиш стекови...уствари нема што да вртиш бака Ружа ке врти ако не Пацов ке ја брка од дома hihi

може ли некој да ми каже која епизода по ред беше последнава (на 25ти) ??
инаку во Баранда живе и 1 македонец !

Ja gledavte li vcerasnata epizoda so Mira Fulan,akterkata od Lost?!
Mene serijava me vlece se poveke od epizoda vo epizoda,iako ne sum ljubitel na srpsko-hrvatski serii ovaa vredi da se pogledne,strasno mi se dopaga:tv:

Епа заврши серијава за којa комотно можам да кажам дека беше од појаките прикажани на нашиве телевизии одкако знам за нив,добро е што се добро се заврши за сите и то. :)

Многу интересен крај, стварно беше супер серијата.

Кога бев во Охрид го видов Завиша(Аки):vozbud::vozbud: кај Кадмо натака по сокакот,со госпожата беше па нејкев да го давам али како сум се израдувал кукааа нонН :)

Мразам српски и хрватски филмови, така да..

........ нема што да бараш на темава,ама поради твојата неписмена природа мислиш дека ако пишеш сегде фаца ке станеш па приморани сме да те трпиме и кај што не ти место

........ нема што да бараш на темава,ама поради твојата неписмена природа мислиш дека ако пишеш сегде фаца ке станеш па приморани сме да те трпиме и кај што не ти место
Ти кажа тебе некој нешто? Има кој да ми каже дали да пишам или да не пишам, затоа не сери кај стигнеш.
А и извини така, не мислев дека толку ќе се растревожиш..

Ја даваат последната епизода на А1...емотивен сум до небо:pipi:

Ја даваат последната епизода на А1...емотивен сум до небо:pipi:

Таман на А1 завршија со емитувањето на серијата, и јас дома си ја догледав на дисковите што ги имав земено :)

Значи Пејо имаше спомнато дека оваа е една од најдобрите серии емитувано на нашите простори, таман си е муабетот.. секоја чест за приказната, глумата, камерите, дури и музиката.
Алал вера.
Многу интересни фаци низ серијата, Ексер најголем ѕвер, Шваба, Пацов.. да не го заборавам Пикац и.. овој на бензинската пумпа "Hoćeš da ti operem šajb`u?", овој е ѕвер до коске, башка на крајот им пукна c4 на овие мамлазите :pos2:

Најинтересен момент во серијата ми беше кога Пацов и Аки се сликаат во калта, кога Миленко кажа "готово, спуштај" и будалиов Аки Ајнштајн го плесна во водата на Дуле, која будала еј :pos2:
Имаше и многу тажни моменти со Ексер, која глума, цар е. Секако дека серијата имаше и добар крај, мајке ми :)

Штета што не траеше подолго (ама ќе ја тупеа), башка серијата ја изгледав за 4 дена :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom