Вратиће се роде

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Абе а постои уопште тоа Баранда.....
а за Пикац (бог да го прости sd) читав едно интервју негово и он уствари глумел многу вакви ликови по театри пошто му лежеле а он не се дрогира ама сепак ова му сметало при контакти со луѓе пошто сите мислат дека се џанка.....
Постои бе, Војвоџанско село е. Или поточно...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.691
Поени од реакции
48.911
Баранда душа дала за 1ви мај жими мајка еј hihi
со Диле пацов,и Крља да вртиш стекови...уствари нема што да вртиш бака Ружа ке врти ако не Пацов ке ја брка од дома hihi

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
може ли некој да ми каже која епизода по ред беше последнава (на 25ти) ??
инаку во Баранда живе и 1 македонец !

Член од
10 февруари 2008
Мислења
14
Поени од реакции
1
Ja gledavte li vcerasnata epizoda so Mira Fulan,akterkata od Lost?!
Mene serijava me vlece se poveke od epizoda vo epizoda,iako ne sum ljubitel na srpsko-hrvatski serii ovaa vredi da se pogledne,strasno mi se dopaga:tv:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.691
Поени од реакции
48.911
Епа заврши серијава за којa комотно можам да кажам дека беше од појаките прикажани на нашиве телевизии одкако знам за нив,добро е што се добро се заврши за сите и то. :)

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Многу интересен крај, стварно беше супер серијата.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.691
Поени од реакции
48.911
Кога бев во Охрид го видов Завиша(Аки):vozbud::vozbud: кај Кадмо натака по сокакот,со госпожата беше па нејкев да го давам али како сум се израдувал кукааа нонН :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.699
Поени од реакции
11.513
Мразам српски и хрватски филмови, така да..

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.691
Поени од реакции
48.911
Мразам српски и хрватски филмови, така да..

........ нема што да бараш на темава,ама поради твојата неписмена природа мислиш дека ако пишеш сегде фаца ке станеш па приморани сме да те трпиме и кај што не ти место

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.699
Поени од реакции
11.513
........ нема што да бараш на темава,ама поради твојата неписмена природа мислиш дека ако пишеш сегде фаца ке станеш па приморани сме да те трпиме и кај што не ти место
Ти кажа тебе некој нешто? Има кој да ми каже дали да пишам или да не пишам, затоа не сери кај стигнеш.
А и извини така, не мислев дека толку ќе се растревожиш..

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.691
Поени од реакции
48.911
Ја даваат последната епизода на А1...емотивен сум до небо:pipi:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ја даваат последната епизода на А1...емотивен сум до небо:pipi:
Таман на А1 завршија со емитувањето на серијата, и јас дома си ја догледав на дисковите што ги имав земено :)

Значи Пејо имаше спомнато дека оваа е една од најдобрите серии емитувано на нашите простори, таман си е муабетот.. секоја чест за приказната, глумата, камерите, дури и музиката.
Алал вера.
Многу интересни фаци низ серијата, Ексер најголем ѕвер, Шваба, Пацов.. да не го заборавам Пикац и.. овој на бензинската пумпа "Hoćeš da ti operem šajb`u?", овој е ѕвер до коске, башка на крајот им пукна c4 на овие мамлазите :pos2:

Најинтересен момент во серијата ми беше кога Пацов и Аки се сликаат во калта, кога Миленко кажа "готово, спуштај" и будалиов Аки Ајнштајн го плесна во водата на Дуле, која будала еј :pos2:
Имаше и многу тажни моменти со Ексер, која глума, цар е. Секако дека серијата имаше и добар крај, мајке ми :)

Штета што не траеше подолго (ама ќе ја тупеа), башка серијата ја изгледав за 4 дена :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom