Вратиће се роде

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Гледав еднаш една епизода и воопшто не ми се допадна серијата. Некако српскиве серии не ми се по ќеф, поинтересни ми се хрватските :)

Night Crawler

Fear of the dark
Член од
26 јануари 2007
Мислења
187
Поени од реакции
5
Ova e edinstvena srpska serija koja mi se dopaga.Ostanatite od tipot na Vujko iz Amerika i Porodicno blago se tapa.Ovoj film ja opisuva Srbija.A glumcive na fenomenalen nacin go glumat toa.No filmov sega za sega mi e nekako povrsen ne se opfateni site segmenti.Sepak mislam deka makedonskite filmovi se daleku podobri(mislam na sodrzinata) za razlika od ostanative.Nasive reziseri navleguvaat vo srzta na problemot.Ama milsam deka pred nas treba da da sledat uste filmovi koi ke stanat popularni.Ama filmov mi go prai kejfot pa da vidime sto ke se sluci ponatamu.Samo Ve molam ako nekoj veke go ima gledano da ne ni kazuva sto ke se sluci deka nema da ima efekt od gledanje

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Серијава ја обожавам... и ја препорачувам на секого.

Кога почна на А1, првите две епизоди онака... не ги запазив нешто многу, многу... мислев дека ке биде боза, ова-она нешо као... ај се собравме ѕвезди и ке праиме серија.

Арно ама, коа ја заглеав поасално... човече, ова ти е серија - прва класа... глума, режија, камера, приказна... ТОП..!!!

Неможам да одвојам кој најдобро глуми - Драган Бјелогрлич и Срџан Тодорович... тие малце, отскокнуваат од другите... али сепак сите се добри.

Омилени ликови - Ексер, Дуле Пацов и телохранителот му Ајнштајн :)
...и Пикац беше добар, греотка.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
- Опсајд.
- Да, да, пасиван!
:pos:

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
последната епизода закон беше. сега си ги имам сцените дома ги гледам сите по 200 пати дневно може. секој пат кога ги гледам се смеам.
а за глумата немам зборови. МАЕСТРАЛНА. како само глумат човече.
знаат кога се изразува тага кога среќа. кога умре пикац колку му беше жал. посебно кога на крај швабич ја фрли топката. колку тоа само беше жалосно у пм.
П.С. иначе знаев и од пред тоа дека ќе умре пикац, ама не знаев дека ќе биде толку тажно.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Нема да ја гледам често серијава после смртта на Пикац.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Иначе серијава интересна е ама ....немам навика да ја пратам секоја епизода 1 гледам 4 испуштам .....ондак то:)

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Нема да ја гледам често серијава после смртта на Пикац.
Богами стварно.Штета што волку рано умре(у серијава:))Како глумеше дечкото...Стварно екстра глумец.Сеа незнам можда и стварно е на вена зошто вака да глумиш треба да си стварно добар.

Член од
13 април 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
odlicna serija, ako na nekoj mu fali nekoj epizoda od 1 do 17, slobodno neka pobara.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
не сум ја гледал досега никогаш, што знам некако не ме заинтересирале рекламите :toe:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Серијава е единствено нешто српско што ми се допага.

Баранда, Баранда, Баранда ооо

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.691
Поени од реакции
48.911
Абе а постои уопште тоа Баранда.....
а за Пикац (бог да го прости sd) читав едно интервју негово и он уствари глумел многу вакви ликови по театри пошто му лежеле а он не се дрогира ама сепак ова му сметало при контакти со луѓе пошто сите мислат дека се џанка.....

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Mi se povraka od ovie bedni serii(hrvatski i srpski),odvratni se!

Kajgana Shop

На врв Bottom