Вратиће се роде

• Креатор на темата Креатор на темата Реј
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е воопшто интересна серијава...гледав неколку епизоди и се откажав:toe:

ma ova serija brate je bila DO JAJA BRE. :pos2: :pos2: :pos2:

Гледав 3-4 епизоди другите ги пропуштив

Даунлоадирај ги сите, едноставно најдобра серија според мене (не гледам многу серии) :) , а ако некој ја гледал целата, нека ги доунлодира песните од серијата, бидејки се многу добри и вреди да се слушаат. Посебно ако ја најдете : „Свако има своју марину“. Поздрав.

Даунлоадирај ги сите, едноставно најдобра серија според мене (не гледам многу серии) :) , а ако некој ја гледал целата, нека ги доунлодира песните од серијата, бидејки се многу добри и вреди да се слушаат. Посебно ако ја најдете : „Свако има своју марину“. Поздрав.

Го земав и soundtrack-от заедно со серијата, феноменална музика, па кој ја сака нека се обрати кај мене, ќе му дадам линк.

Врати че се роде.

Серијата Ќе се вратат штрковите е нешто најсурово реално што сум го гледал.Таков впечаток на серија ми нема оставено никоја друга во цел Балкан и пошироко(во овој жанр).Дали некој знае што се случува со нејзе?дали има втора сезона?Пошто вчера гледав на Б 92 нова епизода, дали таа е дел од нова сезона или само предновогодишен експеримент?

Ko што разбрав филм од две епизоди башка....
Gost "novogodišnjeg specijala" biće i velika zvezda makedonskog glumišta Nikola Ristanovski.

Ова ја праи уште појака работава.Све би дал да продолжи серијава,верувам дека ако сакаат може да најдат уште материјал за работење за уште една сезона а да не стане досадно и исфорсирано.

Оваа недела на А1 ќе ги дават двете специјални епизоди:pipi:

Пред малку гледав епизода на Б92, со специјалниот гост Никола Ристановски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom