Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи официјално прогласуваме дека се организира:

КАЈГАНА СОБИРАНКА

Место: Велес, кафе-бар “Гламур“
Датум: 18.07.2007 (Сабота)
Време: 22:00
Влез: ГАГА

* може да дојде било кој Кајганџија + било кој со него

Организира Велешкиот кајгана тим, со мала помош од Кајгана шефовите :)

da ne misleshe na 18.08.2007. :)

lej ako sum na odmor, EPTEn ce mi bide zal sto ce ja propustam sobirankava :( :( :(

П.С.Ќе има фри хагз енд киссес фром Велешанки :)
И после се лутите кога ве викаме Велешанки во секси конотација. Ај мрш.:pos:

ПС. Да ме адне одма некоја велешанка *секси саунд* за да се договориме кај евентуално би се чекале.:)

Значи официјално прогласуваме дека се организира:

КАЈГАНА СОБИРАНКА

Место: Велес, кафе-бар “Гламур“
Датум: 18.07.2007 (Сабота)
Време: 22:00
Влез: ГАГА

* може да дојде било кој Кајганџија + било кој со него

Организира Велешкиот кајгана тим, со мала помош од Кајгана шефовите :)
Ах,денес ја закажувате собиранкава а оваа поминало пред две недели :pos:
Шала на страна,многу тешка работа е да дојдам,у Скопје е лесно да се снајдеш,сите имаат по некаков роднина таму,ама Велес....тешка работа :) Убаво да си поминете,па се гледаме на крајов од месецов или на почетокот од Септември на големата собиранка у Скопје :smir:

Чим е гага доаѓам:pos: мала шала...Може вака од Скопско-Чентовскиот регион да се договориме колективно да идеме со воз....ќе има маање:)

Јас досега немам присуствувано на ниту една кајгана собиранка.. а на оваа мислам дека ќе дојдам.. од Демир Хисар сум па може со Димитар да дојдам..
Хепа бидејќи си од Демир Хисарскиот Крај, дојдете со Димитар, и зберете ја Крејзи “Марија“ Расмус, и нејзината најдобра другарка Андријана.

Чим е гага доаѓам:pos: мала шала...Може вака од Скопско-Чентовскиот регион да се договориме колективно да идеме со воз....ќе има маање:)
Брачко ова ми мириса ко идење на некој жур у некој далечен крај (мада ова е само 45 минути возење) со воз, купче луѓе сите у воз на заедничка дешафка.

Ајме сите у Велеес, але алеее, але алеее!!!

Можеби ќе дојдам.Јас сакам,ама ќе видам..има време,ако не на следната собиранка во Скопје,сигурно доаѓам...

Велешанки (sexy tm):smeshko: стајте ме и мене у список:smir:
П.С Скоро сигурно доаѓам, уше да се договорам со неколку форумџии:icon_mrgr
П.П.С Сакам маса до sky dog<no1>, за да бидам face to face with a nazi скинер:pos:

Уствари дајде една голема маса, на неа јас, ада, скај дог, и слични интересни луѓе, сфе пакеришча, гранџеришча, трансеришча и останати шча на едно место :pos:

I ja bi igral da pominam nataka :) taka da stavam za :):)

Напрајте список оти ќе нема место и ќе ве туширам со ладна вода. Плус некој ќе каже кај е тоа Гламур гугл мугл мап нешто...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom