Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Далеко е Велес ако одеш пешки. Само да е викенд и да не е многу касно доаѓам и јас. Пожелно негде кај што има пастрмајлија.

со автобус или воз? :) јас и скај дог можно е да идеме на повеќе дена :) само да видиме како ќе стојме со слободно време...

Ќе одиме нема проблем, а кај ќе спиеме по паркови?(јееееееес):)
А тоа колку ќе останеме се зависи колку пари кошта билет до Битола:) за да не останам ни тамо ни тамо:pos:

Ќе одиме нема проблем, а кај ќе спиеме по паркови?(јееееееес):)
А тоа колку ќе останеме се зависи колку пари кошта билет до Битола:) за да не останам ни тамо ни тамо:pos:
Има парк во Велес? ноу хард филингс :pos::pos::pos:

ќе видиме бре, можно е и со кола да идам... ако не загинеме по пат...

ќе видиме бре, можно е и со кола да идам... ако не загинеме по пат...

Со кола?!?!?!?!?!?!?!?!?! Е, неее...! Па нели пивнати ќе одевме накај Велес,ќе праевме забава во возот:)

Собиранка!:vozbud::je:Доаѓам и јас,рачунајте ме.:ojea:

Со кола?!?!?!?!?!?!?!?!?! Е, неее...! Па нели пивнати ќе одевме накај Велес,ќе праевме забава во возот:)
па како сакаш, мене повеќе ќе ми одговара со кола, ај мирц муабети на мсн.

п.с. јас не земам тромадоли!

Велешанки погрижете се за безбедноста на гостите:pos:секакви лудаци има :)
И немојте да ја пропуштите дискотеката,ќе се каете :wink:И уште нешто...Гламур???:nesvest: предлог-официрски,барем ќе се исофраат како луѓе и плус шансони ќе им пеат:pos:
п.с.не ме тепајте де:)

Инаку, кон крајот на август или почеток на септември планирана е и една голема собиранка во Скопје :)

Е да ве е..... кај го најдовте датумов на одмор сум тогаш :( ај после 20ти :)

Ајде да го видиме кворумот,нема проблем,мене секако ми одговара...до 25.Ама тогаш па и скопјанчиштава(:))ќе планираат така да...мене овде ми мириса на фијаско :nesum:

e stvarno kaj go najdovte veles... udzum... ako se snajdeme so la espanola moze po nekoja teska slucajnost da dojdeme... ali prilicno.. prilicno tesko... a za taa u sk sto ke bide racunajte na mene

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom