Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nemojte 16 mislete na klaberite imame Armin vo Koloseum...sekoj drug datum e prifatliv za mene,zbirankaaaa :je:

Изгледа јас ќе бидам тој од Битола што ќе го собери Димитар. Сега за сега доајѓам, за понатамошни промени ќе се обратам кон надлежните :)

Вака, јас го кажав датумот 18 (сабота), додека за место ќе се договориме кога ќе знаеме отприлика колку луѓе ќе дојдат.
Се тоа ќе средиме и + да почне некаде околу 22.00ч. само да нема каснење за да можеме да се собереме.

И ве молам...без Велешанки...:toe:

Вака, јас го кажав датумот 18 (сабота), додека за место ќе се договориме кога ќе знаеме отприлика колку луѓе ќе дојдат.
Се тоа ќе средиме и + да почне некаде околу 22.00ч. само да нема каснење за да можеме да се собереме.

И ве молам...без Велешанки...:toe:
Дарлинг веројатно нема да се одвикнат од тој “прекар“ али тоа и не е толку битно, битно е да се дружиме.
За во Официрски ќе треба многу многу народ, така да сепак мислам дека “Гламур“ ќе одговара. И ајде мислам дека веќе треба да се отвори тема со пријавување.

Велес ве чека, јеееееееееееее, со раширени раце сме... :vozbud:

Ај ем аут дефинитли. Сепак сум за да се запознаам со велешаните што не ги знам на друго место ... убаво да си поминете сите што ќе одите!:vozbud:

И да врне и да вее, и бура да коси (недајбоже вакво лошо време), Тончи со вофче ќе дојде!!!

Велес ве чека, јеееееееееееее, со раширени раце сме... :vozbud:
Да речеше со раширени нозе... со летечи чекор ќе дојдев,:pos2:
шала на страна, тапа период е кај мене на работа, сите по одмори па нема кој да ме смени, ДЕМ ИТ!!! (ми кидна уште една собиранка а баш сакав да идам натаки), ај друг пат:tapp:

Ааааа Дивајн!:(*воздивнува*...ај друг пат.
Мислам дека Гламур би било ок,иако е шмизл место,бар е убаво средено и доста големо,со оглед на тоа дека имам некаква претстава во главава колку луѓе би имало.Само уште Тројцата (или колку беа)мускетари на форумов да се согласат,да се дефинира датумот и имаме собиранка!!!А јас имам една одлична идеја за тоа каква форма ќе биде тортата:pipi: :pos:
А да..и да почне порано нема да има никаков проблем...ќе кажеме ние 9 и пол,(официјално)како и да е,до 10 и пол ќе се соберат:)

Ехе од кога не сум биден Велес .... нормално ако иде Дивине,Фортуне и еко планирајте ме и мене :)

Идеме:) само датум да се каже и завршена работа 127денари е повратна:pos:

Идеме:) само датум да се каже и завршена работа 127денари е повратна:pos:
со автобус или воз? :) јас и скај дог можно е да идеме на повеќе дена :) само да видиме како ќе стојме со слободно време...

abe pa ne e fer... i jas sakam da ja zapoznaam "grupava" od veles... nekako so postovive postojano me zaintrigiraat :) moze da bidam na odmor toj period :pipi::cry:

со автобус или воз? :) јас и скај дог можно е да идеме на повеќе дена :) само да видиме како ќе стојме со слободно време...
Паа..со воз:) тоа ни е најдобра комбинација мислам за враќање првиот воз е накај 4 или 5 сабајле:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom