Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Off topic:
Види драга,Велес уџум?Побогу шибаш само право и ете си,не е некоја философија.
Зошто Велес?А зошто па Скопје?:)
Ајде,нема фајде да се расправаме,ионака гледам не сте ентузијасти па...class dismissed.
Завршна реч има Сатори,оти таа ја отвори темава.

e stvarno kaj go najdovte veles... udzum... ako se snajdeme so la espanola moze po nekoja teska slucajnost da dojdeme... ali prilicno.. prilicno tesko... a za taa u sk sto ke bide racunajte na mene

per, OBAVEZNO odime, daj ne dupci... ti kazav jas kako ce napravime, ete kaj e veles ce se vratime so voz, niz skopje i posle ce itame nakaj gostivar :) samo na odmor da ne bidam :(

e stvarno kaj go najdovte veles... udzum... ako se snajdeme so la espanola moze po nekoja teska slucajnost da dojdeme... ali prilicno.. prilicno tesko... a za taa u sk sto ke bide racunajte na mene

Шмизла.

Инаку, планирајте ме, доаѓам. :)

Јас досега немам присуствувано на ниту една кајгана собиранка.. а на оваа мислам дека ќе дојдам.. од Демир Хисар сум па може со Димитар да дојдам..

Датумот си стои.
Јас се враќам од Охрид на 14-ти.Така да до тогаш со Резор се ќе имаме испланирано, тоа е за да се знае + колку луѓе ќе дојдат.
И се сложувам за Официрски...Гламур е не е баш тип за собиранка, за зезање и добро минење до рано сабајле.
Така да...толку од мене.

Off topic:
Види драга,Велес уџум?Побогу шибаш само право и ете си,не е некоја философија.
Зошто Велес?А зошто па Скопје?:)
Ајде,нема фајде да се расправаме,ионака гледам не сте ентузијасти па...class dismissed.
Завршна реч има Сатори,оти таа ја отвори темава.

od gostivar i ne e bas samo pravo...
ne e do shmizlenjeto tuku jas sum uste od kopiljacite sto ne znaat da vozat... ti pokazi se neshmizla i vrati me vo niedno vreme i nema problem za idenje...

Jaс сум за, нормално.:) Само уште да се договорам со Ацид и доВаѓам. И дајте побрзо, да ми остане темниот тен од одмор.:pos:

e stvarno kaj go najdovte veles... udzum... ako se snajdeme so la espanola moze po nekoja teska slucajnost da dojdeme... ali prilicno.. prilicno tesko... a za taa u sk sto ke bide racunajte na mene​

Срц глеј вака сеа.
Велес од било која страна на државава да тргнеш, не може да биде екстремно далеку затоа што сме на среде одприлика.
Друга работа во градов иамаме многу активни кајганџии а не сме имале собиранка уште.
И ако имаш проблем со превоз ќе спиеш кај мене, ок? :smir: Ајде идете, ќе се снајдеме. Поз

Јас идам ако не работи топилницата. :malo:

Идам, нормално.
Кој ја презема организацијата иначе?
Се знае кај ќе биде?
Дајте малку поопширни информации, организирајте се, па да ставиме и во насловот датум, место и време.

Шо знам.

Ако најдам како да се доберам до таму. :D

Значи официјално прогласуваме дека се организира:

КАЈГАНА СОБИРАНКА

Место: Велес, кафе-бар “Гламур“
Датум: 18.08.2007 (Сабота)
Време: 22:00
Влез: ГАГА

* може да дојде било кој Кајганџија + било кој со него

Организира Велешкиот кајгана тим, со мала помош од Кајгана шефовите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom