Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас го памтам Правниче од Динамик, пошто беше со Др.Ема :vozbud:
Наредна голема собиранка - за родеденот на Кајгана у јануари :)

леле колку си ме изнасмеал.:pos2::pos2::pos2: Видиш и јас те памтам, лажеше дека си Мистичен!

На прошлата беше Мистичен, вчера Мацедалиен.

На роденденот кој ќе бидеш Ацид? Струмикс или Форчн? :)

Ај некој нека ги стави сликите од тој телефонот, мислам од DonJas беше, Маца_мк што не сликаше.

бев и јас со trickster не се запознавме со никој ај следен пат..во секој случај беше супер, поздрав до сите што беа таму :smir::helou:

Собиранкава беше супер,се изнажуркав,се изнашетав,се изнапцув(чизмите :)),се запознав со многу,со некои и си изнаправив муабет,со некои ја поминав цела вечер,се сликав со многу,се видов се другарчињата од порано,мило ми е што бев и ќе одам пак :)

Tikvicka drsko mi go plesna u faca deka sum tapa shmeker:)..ja slatko se nasmeav i i namignav bidejki znam deka ona sea e ljubomorna deka ke smekam drugi forumgiki a ne nejze...

Еј машко, гледам убаво те прошетале Мац, Хак и убаво ти било.
ВО врска со Тикви4ката, не требало така да и направиш, ти ја украде финтата, после тоа она шмекаше еден дечко на таа финта.

п.с. Штом сега станувам од спиење, значи ептен добра беше собиранкава :)

Добро беше собиранчето, видов многу луѓе, а со некои шо ги видов и се запознав... :)

Само Alo Alo беше мал кафич за да не збере сите и да ни биде комфортно. Афтер партито беше покољ, дур најдеме кај да се иде... и на крај сите у Салун, и поради таа атмосфера некои од нас (јас) напуштивме и ојдовме горе на Пиволенд.

Чао, пријатно... до идуча собиранка. ;)

Некој даде добра идеа за Маракана да се оди, незнам зошто не сте отишле таман и таму ќе беше помалце гужва а и атмосферата ќе беше топ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom