Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој даде добра идеа за Маракана да се оди, незнам зошто не сте отишле таман и таму ќе беше помалце гужва а и атмосферата ќе беше топ.

Ама ти сепак сакаше Пиволенд:)

Супер беше малце местото беше премало и имаше повеке гужва али и тоа го доловуваше моментот:vozbud:запознав многу а и се дружев со тие што бев запознат малце не здупиа нас малолетните али инат младина не си отидовме у 11 како што беше кажано брзо организирајте следна собиранка и овојпат местото малце поголемко
п.с КАЈГАНА РУЛЗ!:vozbud::vozbud::vozbud:

Vcera poveke se zapoznavav odosto shmekav ama ete malce so satisfaction se shmeknavme t.e. ja ucev na nekoi finti kako se shmeka...i iskreno ja biva devojkata pa Satisfaction nareden pat ne ni bega muvanka..:)
:pos: :pos::pos::pos::pos:
Диал :pos:

Севкупниот помин вчера беше одличен, иако мора да кажам дека имало и подобри собиранки. Местото беше малце утнато (по капацитет), афтерпартито лошо организирано, ама Кајгана собиранка со толку луѓе и позитивна енергија и не може да испадне лошо.

Се испозапознав со многу нови луѓе, се исповидов со стари драги форумџии, се изнаденсав, после се испомрзнав на Кале, па кај Шефот на кафе со вкус на виршли до раните утрински часови (7:10 а.m) :pos:

Кулминација на вечерта: Идам по тоа скалите да се поздравам со Бушав горе, и на враќање надоле се подсопнав на една скала и за да не паднам махинално се фатив за првото нешто во близина... Што беше меѓуножјето на некој случаен минувач :pos: Не знам кој беше дечкото, ама ако е форумџија и ако се препозна во постов, јавно му се извинувам :kesa:

Бев на кратко ама сега тоа е. Имаше многу..многу гужва и беше супер. Ок барем мене ми беше го изедов чоколадото на Acid:back:

Севкупниот помин вчера беше одличен, иако мора да кажам дека имало и подобри собиранки. Местото беше малце утнато (по капацитет), афтерпартито лошо организирано, ама Кајгана собиранка со толку луѓе и позитивна енергија и не може да испадне лошо.

Се испозапознав со многу нови луѓе, се исповидов со стари драги форумџии, се изнаденсав, после се испомрзнав на Кале, па кај Шефот на кафе со вкус на виршли до раните утрински часови (7:10 а.m) :pos:

Кулминација на вечерта: Идам по тоа скалите да се поздравам со Бушав горе, и на враќање надоле се подсопнав на една скала и за да не паднам махинално се фатив за првото нешто во близина... Што беше меѓуножјето на некој случаен минувач :pos: Не знам кој беше дечкото, ама ако е форумџија и ако се препозна во постов, јавно му се извинувам :kesa:

Jас бев и у тој момент ти се запозна со мене :smir:

епа бев и јас... супер журка иако малку седев,ама тоа ти е...
препознав добар дел од форумџииве ама не се упознав со никој немав доволно време! здравје следен пат:toe:

ааааааааа се извинувам...babydol ја упознав:pos::pos::pos:

Ja spasiv gz so dojdov so 2 drugarki :pos2::pos2: Inace ke puknev od muka :)
Night Wallker doe da se zapoznae :) top :)
Drugite site so gi vidov bea po 20+ godini,nemav GZ da se zapoznaam :)
Buljav Mac da go vidam,ali jbg,se kriel izglea deckoto :)

Мац беше главен домаќин на журката, нон стоп беше насекаде не знам како не си го видел : )))

Супер беше вчера, се испозапознав со полно луѓе што не ме не ни знаеа од форум, а ни јас нив али битно сега се знаеме и тоа во живо :)
Вечерта ја поминав најмногу со Корунот, Мац и Гоце.
Знам дека неколку пати се запознав со Тиквичка, извини мн алкохол ми оштетува памтење : ))))
Мистичен фала на пиво : )))

Jас бев и у тој момент ти се запозна со мене :smir:
Не беше тоа ти, те памтам, со тебе се запознав на скали ама не те фатив за меѓуножје, побогу, ќе се сеќавав :pos:

Друг дечко беше, не го знам, ни од слика. И не се запознав со него зошто пропаднав у земја и фатив да бегам. :pos:

Не беше тоа ти, те памтам, со тебе се запознав на скали ама не те фатив за меѓуножје, побогу, ќе се сеќавав :pos:

Друг дечко беше, не го знам, ни од слика. И не се запознав со него зошто пропаднав у земја и фатив да бегам. :pos:

Ааа не се вади, затоа сега го бараш насекаде по форумов : ))))

Извинето :pipi:

мисијата успешна...
пронајден дечкото што остава гоооооооооооолем впечаток :pos::pos::pos:
на авторот на постот сеуште не му се познати димензиите, но се очекува и целосно расветлување на случајот, за деталите во наредните вести

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom