Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Tapa,poso site bea MNOGU postari od mene,i mi beshe glupo da se zapoznavam..amaaa...EPTEN -.-

Де бе не беа сите толку стари ...:pos2:

Само слаба иницијативата за да упознаеш некој/некоја ... на почетокот на горниот псрат сите беа твоја возраст +- 1 година ... ние старците бевме доле :kesa:

Ja spasiv gz so dojdov so 2 drugarki :pos2::pos2: Inace ke puknev od muka :)
Night Wallker doe da se zapoznae :) top :)
Drugite site so gi vidov bea po 20+ godini,nemav GZ da se zapoznaam :)
Buljav Mac da go vidam,ali jbg,se kriel izglea deckoto :)
шо не дојде на горе таму повеќето бевме од 15-18 години ќе се запознаевме

Де бе не беа сите толку стари ...:pos2:

Само слаба иницијативата за да упознаеш некој/некоја ... на почетокот на горниот псрат сите беа твоја возраст +- 1 година ... ние старците бевме доле :kesa:

Pff liar! -.- :P
Vlagam vnatre i se cudam,abe da ne sum ja utnal zurkata,iskacam nazad,gleam Alo-Alo e..hm..aj ke vlezam.."there's no coming back now"
Vegov,super muzika,site super rasplozeni,nasmeani,atmosvera extra! niso bolje! Samo so ne mi e mestoto tamu :) Kopilj sum :) I!..so e naj tragicno,posle nakaj 11 i neso,otidov na pivo fest,so da vidam,tapaaaaaa atmosfera,u petokot beshe mn bolje,DnB zurce za merak <3
Se na se,vecerta mi ja razubavi samo mislata deka vie top si pominavte <3:helou:

Нареден пут нешто појако од шеќер ќе шмркаме. Ќе донесемо бибер! :pos:

тоооп си поминав
прво малку ми беше тапа додека да се наполни, се нервирав што келнерката ми го собра мартинито од маса:nerv: и што требаше малолетниците да си идат, али на крај се излезе ок и си поминав лудо!
беше топло и загушливо, ама се изнаиграв, се изнасмеав, запознав многу нови фацки и се видов со веќе запознатите.малку беше глупо што бевме поделени на спратови, али се снајдовме некако(трчкав од спрат на спрат цело време:pos2:)
на афтерпартито си поминав исто така убаво, иако малку измрзнавме на игралиште, али нема везе, битно е да се дружиме и љубов да си пружиме:)
се на се, едвај чекам наредна собиранка:vozbud:

Оф и мене ме нанервира келнерката ама ја заебав гадно со тоа што нејќеше да ми даде алкохол и си отидна :):):):)

Само еден збор: Закон :)

Што музика пуштаа!!!??
Дед метал, ска панк и готик

Инаку собиранка ко собиранка најтоп ствар у космосу и ширије:)
Кој не бил да дојде на следната, кој бил пак да дојде:)
Кој нема да дојде да си касне од задниот дел

prv pat bev na sobiranka...i iskreno ubavo si pominav!...nikoj ne znaev ama za brzo vreme gi zapoznav poveketo...prvo gi zapoznav Korun i Hak...pa posle Mac da me zapoznae skoro so site...:)...milo mi bese so gi zapoznav i so sakaa vcera da se zapoznaat so mene...:)...Vcera poveke se zapoznavav odosto shmekav ama ete malce so satisfaction se shmeknavme t.e. ja ucev na nekoi finti kako se shmeka...i iskreno ja biva devojkata pa Satisfaction nareden pat ne ni bega muvanka..:)...Tockest primetiv deka e najzakon od site..veselo tipce epten...:)...Tikvicka drsko mi go plesna u faca deka sum tapa shmeker:)..ja slatko se nasmeav i i namignav bidejki znam deka ona sea e ljubomorna deka ke smekam drugi forumgiki a ne nejze...u sekoj slucaj pocit za iskrenosta na forumgiki...ubavo si pominav taka da i naredna sobiranka ke dojdam...pozz i shmek do site..

prv pat bev na sobiranka...i iskreno ubavo si pominav!...nikoj ne znaev ama za brzo vreme gi zapoznav poveketo...prvo gi zapoznav Korun i Hak...pa posle Mac da me zapoznae skoro so site...:)...milo mi bese so gi zapoznav i so sakaa vcera da se zapoznaat so mene...:)...Vcera poveke se zapoznavav odosto shmekav ama ete malce so satisfaction se shmeknavme t.e. ja ucev na nekoi finti kako se shmeka...i iskreno ja biva devojkata pa Satisfaction nareden pat ne ni bega muvanka..:)...Tockest primetiv deka e najzakon od site..veselo tipce epten...:)...Tikvicka drsko mi go plesna u faca deka sum tapa shmeker:)..ja slatko se nasmeav i i namignav bidejki znam deka ona sea e ljubomorna deka ke smekam drugi forumgiki a ne nejze...u sekoj slucaj pocit za iskrenosta na forumgiki...ubavo si pominav taka da i naredna sobiranka ke dojdam...pozz i shmek do site..

Аааа не, не, не како беше договорот?
На оваа ти, на следната јас... нема доволно место за два лавови на кајгана собиранките.

Добро бе една работа не ми е јасна, ако не сте запознале никого или 2-3 за кој курац отидовте на собиранка??? Јас кога бев у Динамик се запознав со многу луѓе, незнам сеа колку ме памтат ама барем се запознав ред муабет ред пиење, то ти е. башка има многу дружељубиви членови.На пр Точкест , Crazy in love i Serpico ги памтам како најфини ми помогнаа да се опуштам. Како и дае мило ми е што убаво сте си поминале, ај валда ќе дојдам на наредна собиранка.

Добро бе една работа не ми е јасна, ако не сте запознале никого или 2-3 за кој курац отидовте на собиранка??? Јас кога бев у Динамик се запознав со многу луѓе, незнам сеа колку ме памтат ама барем се запознав ред муабет ред пиење, то ти е. башка има многу дружељубиви членови.На пр Точкест , Crazy in love i Serpico ги памтам како најфини ми помогнаа да се опуштам. Како и дае мило ми е што убаво сте си поминале, ај валда ќе дојдам на наредна собиранка.

Се трудев да опуштам и овој пат собирантски-дебитанти, ал просторот беше претесен за брзо движење, па колку успеав, успеав :) Се надевам се гледаме на наредната со тебе.

А за синоќа, беше супер. Како шо реков, троа преполно али сепак хомогено. Се осеќаше пријатна атмосфера, луѓе кои прв пат се гледаат фејс-ту-фејс, форумџии кои одамна не пиеле по едно пиво заедно, журкање и зезање. На афтер-партито во Салун влетавме малку касно и начекавме многу каубојци ама се изборивме стратешки за простор - и фино си поминавме :)

Одиме понатака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom