Впечатоци од Кајгана собиранката во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:oftopik:

:pos2: :pos2: :pos2:
Тоа е. Една мала незгода и оп ќе се засени се` убаво. Шо не кажеш колку убаво возев пивната и на штикла во споредба со сите други мажи, а не само тоа што те насмеало ...:pos2:

Туку друго ми беше муабетот ... на тој што му се доаѓа и е во можност, ќе дојде и без организиран превоз. Јас секогаш доаѓам Скопје и не кукам некој да ме носи со кола. Автобусите зошто возат?
Башка, сабајле после 5-6 има линија за назад за секаде, па со повратна карта, не гледам во што е проблемот и така да се дојде. Може и со смештај да се искомбинира, но кој како му дозволуваат условите - така нека си се огранизира. Не за друго, ама сигурно дека никој неможе за една општа собиранка да огранизира превоз од сите градови до тој во кој се случува собиранката. :toe:

п.с. Јас смештај неможам да понудам, но можам бесплатен превоз до Струга, бесплатен интернет во затворен простор со бесплатно кафенце и сокче и придремување на столче за тие што можат така. Може да ве собере двајстина души.
Кај мене неколку така, кај Геџо 10, а другите ценкајте се за соби во Охрид. :vozbud: :pos2: :pusi:
Дивне јас и кики доаѓаме кај тебе посабајлечки на кафе:) Бива? Само дали ќе можеш да ни кажеш за автобуси од Струга за Скопје?

МЕТАЛЕЦОТ :nesvest:
Постот ти е избришан не затоа што си понудил сместување, туку затоа што темава не е да си се рекламираш. А барем да се пријавеше дека ќе доаѓаш, па да те сфатам.
Пријави се (всушност, за тоа е темава) дека доаѓаш ако доаѓаш и после пиши си дека имаш место за сместување.

1. Fortune
2. Дивајн
3. Мистичен
4. Acid
5. кики
6. Точкест
7. Serpico
8. deXterche
9. Fantom_oh
10. elence*$
11. Мартин$
12. G e G o
13. burn84
14. Болиглава
15. DarkWalker
16. Apokalipto
17. Lady
18. NLO
19. BuSarCe
20. Crazy in Love
21. MaRyJaNe-poison
22. Б_О_Ж_И_Н_О
23. dzimej
24. kekeke
25. the_best69
26. ~~BoZiCa~~
27. maca

Машала:vozbud:

Само да напоменам, ако некој откаже доаѓање, а претходно се пријавил, ќе го молам да ме извести за да го тргнеме од список. Јас се надевам дека нема да испадне како што ми рече вчера Дивајн дека половината од тие што се пријавиле нема да дојдат.

И дајте не се вадете со муабети „Не знам дали од работа ќе ме пуштат“. Затоа е кажано скоро три недели однапред, за да има време да си средат тие кои сакаат да дојдат.

:cug:

Ако не се поебе нешто ке дојдам :)
Ке ви носам мало друштво, може?

Ако има некој од Скопје па заедно со автобус да идеме ќе дојдам, а вака сам не ми се доаѓа. А осеќам ако идеме ќе биде ненормално јако.

Хммм како да го кажам ова ... хм хм хм .... - ИДАМ!!! (најверојатно не сам) плус ќе си обезбедам полициска прудружба за враќање ако не се одлучиме да праиме викенд цел во Охрид (а знам дека ке се одлучиме зашто имаме добри домаќини во тој Охридско-Струшки реон) ...

Договорете се кој од вас ќе ми обезбеди броадбанд 50% од времето (преферирам wireless за да влечам кабли) :vozbud:

Еве да кажам дека се пријавувам.
Само не сум сигурен дали од ноќна смена ќе тргнам кон Охрид или ќе имам слободна ноќ пред тоа.

Разликата е очигледна, оние што ме виделе ненаспан, знаат дека НЕ вибрирам!!! Ќе барам женски скут да легнам глава и да предам ко мачор.

Lele idam i jas sega, ke napravam tamu nekoja egzibicija, da se cudit vekov!

Собиранка во чест на Мојот роденден алал да ви е!
Неможам да дојдам ама се надевам дека убаво ке си поминете!

Убаво, ќе ти го честитам. И Манчини истотака.:)
Него... коментаров да биде последен од типот не можам, не можам... не можам, може? Нема да ви пиши никој неоправдани, нити ќе ви побара оправдание, ако не одите на оваа собиранка... наминете на следната. Со вакви непотребни постови на темава може да дојде до забуни. Некој по грешка може да се изброи двапати, некој да се промаши и сл.

Ок, фала. :)

ами до 00:00 ???? не е фер А кој е за капење тој ден нека кажит,јас друштво ќе му прам. п.с. и јас идам пишете таму

Кој oд струмица ке оде?.. барем заедно да одаме ако има некој шо ке оде... оти сакам и јас да дојдам :(

Кој oд струмица ке оде?.. барем заедно да одаме ако има некој шо ке оде... оти сакам и јас да дојдам :(

Мацо јас одам , ај ако сакаш со мене :)

Конечно поблиску до мене. Кој е од Ресен нека се пријавува јас возам :) одиме засега Чомбе Апокалипто и тие :)

Ејјј....
Што искочила една убава и интересна тема да се чудиш...
(и ја чудим,жими све,еј !!! )
Башка што ми го одговара да го укомпонисам сос роџендан хеј...
није за прича.

Него...јас сум го зборел и со Дивајн и со Фортуне.
И сум ги прашувал нешто месец дена уназад,хеј.
:toe:
И ја још увек чудим.
Што стана со журката на брод?
И дали вие ќе дојдете со нас? :vozbud::vozbud::vozbud:

ќе се договарате нешто од скопје тие што се заедно да се иде, нешто се предомислив и мене ми се иде сега, а тоа што е под 18 до 00:00 нема проблем, можеме после ние помалите на друго место да продолжиме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom