Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја доаѓам 100 %,се договорив со кенгур:salut:

Него овај тие шо не ме знаат одма ќе ме препознаат бе. :pos:

Acid напиша:
Со мотор доаѓаш? Ќе се тркаме до Место? :zlo:
Шала на страна, сам доаѓаш или организирано со струмичани?
Kakvi Strumicani be :tapp: :tapp: :tapp: , abe ja sum od Skopje (dobro de od Skopsko :( ), a dali ce dojdam sam ne znam, najverojatno, ako mozam ce go zemam madmaxx so mene, ako go pustat od doma :)

abdal напиша:
eh cim site idat zaso ne i ja. Planirajte me mene so use 3 ca.

Abe brat,a ti da beshe poaktiven na forumov,dobro ke beshe.......

A ke moze li ja zenskata da si ja zeam ili ke ima tamu nesto:pos2: se salam...

Би било многу добро ако се документира фотографски присутството на сите членови кои ќе присутствуваат, не ради друга ако нешто се случи вечерта да си имаат алиби.:hahi::hahi:

PlayBoY напиша:
A ke moze li ja zenskata da si ja zeam ili ke ima tamu nesto:pos2: se salam...
Ti donesija zenskati,:) pa posle baraj tamu drugo a za zenskati ne se sekiraj nema da i bide dosadno :) -Bez navreda! Mala sala

niko_cobra напиша:
Ti donesija zenskati,:) pa posle baraj tamu drugo a za zenskati ne se sekiraj nema da i bide dosadno :) -Bez navreda! Mala sala

OK OK,ideme tamu SITE DA SE DRUZIME,ZAPOZNAVAME... neli ? :)

Ме интересира дали коментарите како овој:

Volkswagen напиша:
Мене ме имате во евиденција...со плус една личност... ?

тоа `плус една личност` значи дека таа личност е од страна т.е. што не е член на форумов? И дали смее да се донесе некој од страна?

Ај ако сте лјубезни одговоретеми да знам, пошо имам во план да донесам некој :salut:

Па може да се донесе некој од страна, пошо знаеш ако дое сам ќе има некој срам, а вака со уште некој негов познаник ќе се опушти. :) :)

dungeon master напиша:
Kakvi Strumicani be :tapp: :tapp: :tapp: , abe ja sum od Skopje (dobro de od Skopsko :( ), a dali ce dojdam sam ne znam, najverojatno, ako mozam ce go zemam madmaxx so mene, ako go pustat od doma :)
Мислев дека си струмичанец :(
Извинување :)

Acid напиша:
Мислев дека си струмичанец :(
Извинување :)

Си добил греше впечаток бидејќи секогаш дискутираат Струмикс и Данџн, ама тоа е на основа на односот правник - полицаец

vodkamixx напиша:
Па може да се донесе некој од страна, пошо знаеш ако дое сам ќе има некој срам, а вака со уште некој негов познаник ќе се опушти. :) :)
Е јас на пример ГеГо го зеам..иако уште не го знам :):kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom