Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ме имате во евиденција...со плус една личност... ?

Goddess of Chaos напиша:
само манијаци се возат со 20 за 3 ма :pos:

Ја сум со прашалник, иако знам дека оваа ќе ме свлечка.
види ја ц ц ц
од сите концерти со тој воз се враќам, + тоа има луѓе со на работа тргнуваат по фабриките. и баш тој новиот воз е тогаш колска што го реновираше
и Божицо покажи малце поштовање спрема постари, :) дома казжи дека ја те носам
и идеш ,нема прашалници

Ja poso sum prilicno nov najverovatno ke dojdam da vidam so coveci ste i da se zapoznaeme. Za vo Diamond ne sum siguren ali za vo Mesto 99% doagam +2. Toj 1% e za da ne mi se desi nesto do togas....

Jas DUNGEON MASTER davam cesen pionerski zbor deka ce se potrudam da dojdam na sobirankata:salut:

dungeon master напиша:
Jas DUNGEON MASTER davam cesen pionerski zbor deka ce se potrudam da dojdam na sobirankata:salut:
Со мотор доаѓаш? Ќе се тркаме до Место? :zlo:
Шала на страна, сам доаѓаш или организирано со струмичани?

Acid напиша:
Со мотор доаѓаш? Ќе се тркаме до Место? :zlo:
Еј, еј, ти треба да возиш некој позади!:pos:

PSYtisfaction напиша:
Туку... Некој пак да донесе јајца да се чукаме! :vozbud::)

:oftopik:
Јајца носам само јас, ама кога се слави роденден, демек да се означи со нешто ... наредната година пак ... извини вака ама тоа е. Може да земам неколку за мене и тебе да си ги каснеме во некој ќош ако е ептен криза ... тоа не е проблем ...:pos2: :pos2: :pos2: :smir:

Туку, јас и мојата машка екипа најверојатно ќе касниме (до автобусот е секогаш де) така да резервирајте едно сепаре или маса да се одмориме од патот!

Aj da ne recat deka sve bilo - ke vidime, neznam...

da kazam: IDAM!!!!

Mozda sega ke me steknat u spisok ...

btw, Divne obavezno da se zapoznaeme - eve mislm deka Serpico treba da ja prezeme taa dolznost :D

Во таа гужва, знам дека половината нема да ги запознаам, затоа еве да пишам, не се срамите да ми дојдите и да се запознаеме ... мене барем по слики ме знаете, а јас немам врска за мнооогу луѓе ни како изгледаат. Јас да си кажам, па вие како сакате.
А Бидиков ... со тебе како што кажа лесно е ... Серпико ќе среди!:zlo:

За жал работам ама во Место може ке се појавам така колку да се каже

Шо сме шмизларски настроени бе. Дајмонд кафе. :pipi:

Toreador напиша:
Шо сме шмизларски настроени бе. Дајмонд кафе. :pipi:
абе тебе кога ќе те најдам таму, прво тепачка ти закажувам, а после можеме да пиеме заедно :zlo:

cim doznav vednas dojdov za da si zavzevam mesto. bas sakam da dojdam na edna sobiranka na kajgana pa mislam konecno da vidime sto narod sme se sobrale tuka ( najintelegentnite nie :) )
znaci racunajte me

Идам, конечен одговор :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom