Впечатоци од 1 мај

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Денес е втори и скоро цел град е празен.Продолжува традицијата за второмајско излегување во природа.За жал, власта сака се да уништи - па и традицијата па и каква да е, само ако не е од времето на нејзиното владеење.
Нема веќе знамиња на улиците.Сега се поставуваат за верските прзнувања, да му се додвориме на Бога?
Ако постои Бог, ќе знае убаво да ги прочита-:drk::drk::drk::drk::drk: ако на народот му треба повеќе време.

последна 53ка од катланово према скопје,
автобусот кој несмеете да го пропуштите !!!!! ( а ке сакате .. ама тоа е :) )
Еее брат и јас планирав со него да се враќам, али се предомислив и останав таму да спијам :pos:

Планот беше да си идеме со последниот автобус, тој у 21 и 20. Арно ама ни се уарни и останавме :)
Прво од сабајле со едни луѓе, па они си отидоа.
После продуживме со други, па останавме да преспиеме, и сабајле на раат у 10 саат жива душа немаше у автобус. Топ провод, одлична скара, слики ускоро :P

испадна на крај велешко езеро ова она, фино убаво се истерав не е битно, на крај само едно прашање остана да ме мачи...

ШО Е СО ВЕСПИТЕ И СО ВЕЛЕШАНИВЕ!?!?

Закон, лудо, ненормално...
Таман испадна супер беше, три дена зезанции, скари, јадење, пиење... мили луѓе околу мене, уште помила личност која правеше да ми биде убаво.
Се на се' супер, годинава имам најубави впечатоци од 1 мај.

Ми раскинаа за први мај...човек не е да виде колку е саатот

Можев поубаво да си поминам

Bev na svadba, sto da se pravi no i tamu ubavo si pominav - bez bilo kakvi obvrski.No 2 Maj e tradicija kaj nas i ne trebase za inat da go ukine praznuvanjeto ovaa vlada.Ete site go slavat i kraj.:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

испадна на крај велешко езеро ова она, фино убаво се истерав не е битно, на крај само едно прашање остана да ме мачи...

ШО Е СО ВЕСПИТЕ И СО ВЕЛЕШАНИВЕ!?!?
одговорот на овоа прашање со години ќе те мачи....затоа брат,со памет за другата година...велешко на крај на листа би го ставил!!!

Ние друштвото убаво си поминавме по цел ден скара,пиво песни... ама на газдата кај шо бевме не му оставивме баш добар впечаток а ни тој не остана покус многу ''добро'' не пречека гледаше само пари да земе и друго не го интересираше, цела вила му беше празна и ни вика да сме спиеле по двајца на кревет, епа братче што си бараше тоа си доби :)

Се на се супер беше освен газдата шо беше нетаман ни бараше по 800 денара од кревет(по двајца на кревет) ама не му успеа баш.

наааааааааааај убаво :vozbud: бев цел викенд на камник и кај мажот ми во триангла и беше повеќе од преубаво :pipi: онака фамилијарно со мајками свекривата(свекрвата де :smir:) ,со внуците нааааајбоље онака си седиме на тревата си играме не љутисе.......аххххх ми фалат тие денови :pipi:

изгорен сум ко рак.

Па солидно беше. Смеење до даске, пиење умерено (ме чекаше пат до Скопје после), јадење дур се можи и не можи.:) Е сега, 100 пати се изгорев на тоа скарата, ама вредеше, вкусна беше.:wink:

Еии, ептен мед си поминав, жими се :)
Кај другарче во викендичка, си земавме за секој по увијач, пилешки и свински ражниќ, за секој по литро ипол пиво, и кокакола некој литар, 1 шибла за 4 души, еден тон добра музика, и шо поише ти треба? :)
Савршено, моќно јадење дур си хај, гасење со пифце, заблажуење со чоколатца... абе мерак (:
О, ќе ги забораев и стрит де... овај, ќе ги забораев и деколтираните мурвичиња у комшии, па, па, па.. (:
Кејфои (:
Па шо е и нај јако, си дремнав малце, така да дома одморен си дојдов, искулиран, ладич младич ј0 <3

:медо:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom