Впечатоци од 1 мај

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Прво во Велес ке бараме некој ресторан да се накркаме со друштвото убаво....а после бадминтон и фризби на велешко езеро,може и легачење :pos2:

Ќе си останам во градов, Охрид. Прво да се изнаспијам до кај 11-12, па на кафенце мафенце, после негде на скара, па ќе се шетаме (мојт и до на плажа) очекувам фул да е градов утре и заутре!

ЧЕСТИТ ПРВИ МАЈ

ЧЕСТИТ ПРВИ МАЈ

:bilokojzbor:
Да живее трудот и да се избори за вистинско место под сонцето.
Не бидете робови!

Велешко тамо негде... поима немам сега ке ме соберат.

haha ако сме средношколци немора да значи дека сите се пијанчат и незнаат да праат ќебапи на скара :vozbud:
и ја сум средношколка другаркиве ке идат у катланово па ја ке си спијам и после ке идам на пица у Џино :DDDDDDDD

Дома! Се мачам да преживеам од вчера. Цревата ќе ми излетат! Едвај некако излегов на кафе половина час.:pov:

А за скара утре е денот!!! Сунце пичи ми роштиљамо........

Обврските што ги имам ми налагаат да останам во Скопје :)

DSC00779.JPG

Одличен помин, одлично место, одлично друштво, одлична скара... :ojea:

Одличен помин во Радишани, со супер друштво, скара, пиво, вино, музика. Прекрасно.

Ја си останав дома, и не можам да се пожалам нешто. Исто такво ми е бе...

Ја бев на Водно до крстот, и за среќа работеше лифтот. Многу беше закон кога се качив на кракот, лелееее мислиш ке падне од озгора.:wink:

Ја бев на Водно до крстот, и за среќа работеше лифтот. Многу беше закон кога се качив на кракот, лелееее мислиш ке падне од озгора.:wink:
Што бе проработе крстот? Мислам дали го отворија за качување пошто последниот пат кога бев беше се испозатворено.

dobar prvi maj
od godina da bidime zdravi i zivi moze pak da se trkne do dojran
odlicno bese,ne sum znael deka bilo volku jako :)

последна 53ка од катланово према скопје,
автобусот кој несмеете да го пропуштите !!!!! ( а ке сакате .. ама тоа е :) )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom