Возраст за прв сексуален однос

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

љубов,секс,петинг.

• Вкупно гласачи
    109
Oфтопик е малце ама........чоече како моеш тоа да го направиш на 5 метра од девојкати?

Ништо чудно за него верувај ми јас барем ептен добро го познавам. Типацот е екстра и има женска екстра што премногу го сакаше (ама она вистинска љубов) на почетокот и мене ми беше тешко да го сватам али се навикнав. По тоа и неговата најдолга врска траеше ? месеци.
Cybеr lord 2-јце НО ХАРД ФЕЕЛИНГС

Abe toa e taka deka deneska decata na 14 godini imaat sexualni odnosi e deka imaat internet kade shto vrie so takvi sodrzini i na 14 ja imaat slobodata shto ja imale porano decata na 18 . Jas zavchera dremam u park so drugari 2 saat beshe, si pieme ni doagjaat 2 devojchinja ni baraat cigara im davame, sednuvaat so nas, i gi prashuvame kolkavi se vaka shto pushat izoshto u 2 saat sami niz park skitaat i sednuvaat so nepoznati i koa ni kazaa deka imaat 13 im dadovme ushe po edna cigara i gi zamolivme da si idat od kaj nas, a iskreno jas mislev deka se 16 deka bea so pirsovi, ednata beshe plavo ofarbana so jeans kratok samo p***kata da i ja pokrie i kratka maichka so sogolen stomak . Epa jas koa imav 13 iako toa beshe pred 5 godini ne poznavav niedno devojche ova shto go praveshe, smeneti se rabotite i toa drastichno :vozbud:

Abe toa e taka deka deneska decata na 14 godini imaat sexualni odnosi e deka imaat internet kade shto vrie so takvi sodrzini i na 14 ja imaat slobodata shto ja imale porano decata na 18 . Jas zavchera dremam u park so drugari 2 saat beshe, si pieme ni doagjaat 2 devojchinja ni baraat cigara im davame, sednuvaat so nas, i gi prashuvame kolkavi se vaka shto pushat izoshto u 2 saat sami niz park skitaat i sednuvaat so nepoznati i koa ni kazaa deka imaat 13 im dadovme ushe po edna cigara i gi zamolivme da si idat od kaj nas, a iskreno jas mislev deka se 16 deka bea so pirsovi, ednata beshe plavo ofarbana so jeans kratok samo p***kata da i ja pokrie i kratka maichka so sogolen stomak . Epa jas koa imav 13 iako toa beshe pred 5 godini ne poznavav niedno devojche ova shto go praveshe, smeneti se rabotite i toa drastichno :vozbud:

За ова има само едно логично објаснување. Hollywood + MTV + Paris Hilton. Идиотштина....:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Spored svakanjata vo holandija 12-13 godini e idealna vozrast a vo makedonija nekolku godini pokasno.

Na 14 god. dali decata znaat sto e sex?Dali imaat potreba od toa?ili toa go pravat od radoznalost ili za da veli drustvoto deka e o.k?potoa imalo ludaci mnogu?site tie pokasno imaat izopaceno gledanje na teloto i sexot?!dali znaat za bremenost, bolest i sl.?

za takva rabota 14 godini se premalku, tie ne deka nesto pocuvstvuvale potreba nego slusnle nesto i ajdeeeeeeee.....
najubava vozrast e 18 godini i toa koga sekoj ke se pocuvstvuva spremen...bez forsiranje i bilo kakov pritisok
kondomce-SEKOGASh

:vozbud: i jas sum za toa deka roditelite ne dovolno ili skoro ic ne pravat muabet za seksualni odnosi so svoite deca ,roditelite smetaat deka nivnoto dete e seuste malo za takvi muabeti,
pa zatoa decata uste na 13 god pocnuvaat so seksualni odnosi,ne se dovolno informirani sto znaci toa i kakvi posledici vlece so sebe(razni bolesti,bremenost,sida.....)

Како и да е... 13-14 години е прерано за да се има секс. Според мене таман е некаде помеѓу 17-20 години. Сега сепак тоа зависи од психолошката спремност на партнерите.

De de ... ebenje golema rabota

kako be moze nekoj da ebe 14 godisna ne mi e jasno utre kerki ke ima ... znaci stvarno

Abe ajde ne e Fer mojta ima 17 godini pa pa nejkde da ima odnosi vika so koris od toa c c c ne ja razbiram .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom