Возраст за прв сексуален однос

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

љубов,секс,петинг.

• Вкупно гласачи
    109
De de ... ebenje golema rabota

kako be moze nekoj da ebe 14 godisna ne mi e jasno utre kerki ke ima ... znaci stvarno
И курвите се нечии ќерки :wink:

леле SWEDEN не да ти го лепна :pos2:
ти така ко морален граѓанин на Р.Македонија :tapp:

а што се однесува до темата тоа според мене е индивидуална ствар...сега секако не треба да е помлада од 18- според мене вие како сакате:toe::baeh:

podobro e na 17-18

ps. edna moja drugarka na 16 ostana trudna i se ozeni, a spored mene brak pred 19 god e glupa rabota

Mene samo ne mi e jasno sto imaat kurvite vrska so maloletnosta i sexot ?

I toa dali se necii kerki ?

Ako sakate da izmiksame jas nikogas ne bi imal odnos duri ni so prostitutka ako ne e polnoletna i samata ne si go bara ... sto ima tuka loso u toa ?

а што се однесува до темата тоа според мене е индивидуална ствар...сега секако не треба да е помлада од 18- според мене вие како сакате:toe::baeh:

Najdobro e nikogas vo zivotot da ne imas seksualen odnos,kako mene.

...nie sakame sekako i od napred i od pozadi...:pos2::pos2::pos2:

би требало 18+

Па зависи кој кога се осеќа спремен,ама пред 18 мислам дека не би требало да имаат.

Ја иам 14...и не се чуствувам ко да ми е време....не би рекла

А што е ова со губењето невиност, нешто за кое се знае точен датум, време што праите лоши муабети. Тоа е индивидуално нема точна возраст, ко рок на траење. Ако требало да биде ќе биде дали на 14-16-18-25 не е важно кад тад ќе си падне на брашно и ќе биде:)

А што е ова со губењето невиност, нешто за кое се знае точен датум, време што праите лоши муабети. Тоа е индивидуално нема точна возраст, ко рок на траење. Ако требало да биде ќе биде дали на 14-16-18-25 не е важно кад тад ќе си падне на брашно и ќе биде:)

Секоја чест за постов:) така де,ке си стаите датум и ко по некое непишано правило нема да искочи како треба..спонтано најбоље...

Секој има различно време, индивидуална ствар е тоа.
Ако почнеш премногу рано, си наебал, ако почнеш премногу касно си испуштил...
Сега според мене 17 е иделно...според некој можеби е 22.
+ поважно е со кој ќе се деси, него ли кога. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom