Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Каде се бре тоа вонземјаните? Аго ги има и се толку напредни да можат од друга галаксија да дојдат до овде зошто бре се кријат и бегаат со тоа тањирите? Ако јас сум вонземјанин со толку напредна технологија има да го паркирам бродот у сред Њујорк, Париз.... у дворот на Пентагон! И ке излезам јавно и ке им кажам на затуцаниве земјани- Слушајте глувци, од денес јас сум газда на вашава планетичка и од утре сите вие копачите во раце и има да копате руда за мене! Кој неќе да копа ке му го изгорам газот со овој супер ласеров! А они демек само се врткаат овде, ги видел некој па после не ги видел никој......... што му е? му фуфка од нас? Ај мали деца да веруваат во вакви глупости ок, деца се нека фантазираат ама кога ке слушнам некои возрасни да веруваат во вонземјани....незнам дали да му се смеам или да ги жалам

Си погледнал некој од овие документарци што сум ги набројал погоре? Најверојатно не. Никаде не се работи за "матни" видеа од youtube, туку за истражувања од научници, за искази од компетентни лица, лица кои учествувале во такви проекти, или биле дел од инциденти поврзани со НЛО. Очигледно немаш никакви познавања на темата, така да секоја понатамошна дискусија е излишна.
Повеќето од документарците што ги имаш наброено сум ги гледал и во ниеден од нив не гледам никаков доказ за постоење на вонзмејани. Зоруваат некои стучњаци за вонзмејани? Компетенти лица? Од каде таа компентенција??? постои некаде факултет за вонзмески суштества и слично?? Кажав во постот погоре, за време на студената воја стануваат актуелни вонзмејаните, документарците и филмовите за вонземјани и НЛО, тогаш на тие филмови целта им беше пропаганда а сега комерција.
--- надополнето: 24 април 2013 во 18:44 ---
Каде се бре тоа вонземјаните? Аго ги има и се толку напредни да можат од друга галаксија да дојдат до овде зошто бре се кријат и бегаат со тоа тањирите? Ако јас сум вонземјанин со толку напредна технологија има да го паркирам бродот у сред Њујорк, Париз.... у дворот на Пентагон! И ке излезам јавно и ке им кажам на затуцаниве земјани- Слушајте глувци, од денес јас сум газда на вашава планетичка и од утре сите вие копачите во раце и има да копате руда за мене! Кој неќе да копа ке му го изгорам газот со овој супер ласеров! А они демек само се врткаат овде, ги видел некој па после не ги видел никој......... што му е? му фуфка од нас? Ај мали деца да веруваат во вакви глупости ок, деца се нека фантазираат ама кога ке слушнам некои возрасни да веруваат во вонземјани....незнам дали да му се смеам или да ги жалам
Хахахах... топ коментар.

Повеќето од документарците што ги имаш наброено сум ги гледал и во ниеден од нив не гледам никаков доказ за постоење на вонзмејани. Зоруваат некои стучњаци за вонзмејани? Компетенти лица? Од каде таа компентенција??? постои некаде факултет за вонзмески суштества и слично?? Кажав во постот погоре, за време на студената воја стануваат актуелни вонзмејаните, документарците и филмовите за вонземјани и НЛО, тогаш на тие филмови целта им беше пропаганда а сега комерција.
Како што реков, се гледа твоето непознавање на темата. Други дискусии не се потребни.

Како што реков, се гледа твоето непознавање на темата. Други дискусии не се потребни.
Каде го виде моето непознавање на темата? Ти да знаеше да гледаш немаше да веруваш во празните приказни за вонземјани.

http://www.wenoo.net/video/S_f_d
После толку време чекање конечно излезе Project Sirius предводен од Dr.Steven Greer најјакиот документарец на оваа тема направен до ден денеска, цел САД го очекуваше ова ви препорачувам да одвоите време и да го изгледате.
Искочи Sirius... :vozbud:

edno e tocno kontroliranjeto na tehnologijata e fakt se so cel kontrola na mokta na parite

Луѓето не се сами во универзумот.Сите тие научно фанстастични филмови со живот надвор од сончевиот систем се само дел како би изгледале вонземјани.Одкаде знаете. Можеби човечката имагинација е реалност во вселената.

Колку далеку можат да одат луѓето со својата ароганција?
Да се верува дека само ние сме најинтелигентните, дека не постои ништо после нас и дека сме единствените во целиот универзум!
Таквите тврдеа дека земјата е плоча и ги убиваа сите со поинакво размислување. Среќа наша што работите се променија на подобро.

Нашиот човечки проблем со сваќањето за ванземаљците е во начинот на кој НИЕ очекуваме доказ дека тие постојат.За 99% од човештвото како доказ дека постојат мали зелени е или да слетаат во Париз на плоштад,или во дворот на белата куќа,или Путин и Обама заеднички да соопштат дека тие постојат.

Ако стварно постојат, и се дојдени од планети од кои светлината би патувала милиони години до нас,а тие стигнале за многу побрзо,која е логиката тогаш тие да ни представат.

Ние на инсектине во амазонија не им се представуваме,туку ги анализираме и земаме по некој за понатамошни испитувања

До 20та минута сум. Ви го препорачувам да го ѕирнете :)
Оваа видео снимка како и многу видеа за вонземјани и нло што ги имам видено до сега се со нејасна, замаглена слика или снимени ноќе, така на аматер му најлесно да направи видео монтажа.

Каде го виде моето непознавање на темата? Ти да знаеше да гледаш немаше да веруваш во празните приказни за вонземјани.

Ти си зел да истражиш да видиш дали се празни?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom