Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Инспириран од коментаров:
Do you think those of us who are suffering from the Weird ongoing noises in our heads which sounds close to a High Pitched Drill could be coming from the Ships in Space? I have many others who'm I've met out here that are enduring the same noise. No It's Not Tinnitus..

И реплика на ова:
Yes I have a High and Low pitch in my left ear that sounds like a machine and is getting louder in the last few months. Also have the high pitch ringing now in both ears and is also getting louder. Cant help but wonder what is coming... Started about 2 years ago.

Што мислите за ова? Дали воопшто постои таков звук кој мистериозно се појавува во главата? Контакт со вонземјани или чиста измислица?

Патем, комета над Скопје. :)

kotrhy46hy64ujh56767metajpg6u65retgwy4e5yh456-600x905.jpg

ŠOKANTAN SNIMAK: Baraka Obamu čuva vanzemaljac koji menja oblik?!

Na Jutjubu se pojavio neverovatan snimak koji, kako ufolozi veruju, predstavlja krunski dokaz o povezanosti američkog političkog vrha sa vanzemaljcima.

Na snimku se navodno vidi kako menja oblik u svoju pravu formu, što je inspiriralo mnoge teorije o upletenosti izvanzemaljaca u američku politiku.

Sugurno ima nlo univerzumov e ogromen.

ŠOKANTAN SNIMAK: Baraka Obamu čuva vanzemaljac koji menja oblik?!

Na Jutjubu se pojavio neverovatan snimak koji, kako ufolozi veruju, predstavlja krunski dokaz o povezanosti američkog političkog vrha sa vanzemaljcima.

Na snimku se navodno vidi kako menja oblik u svoju pravu formu, što je inspiriralo mnoge teorije o upletenosti izvanzemaljaca u američku politiku.

Ако го снимеа Ники Лауда кој после којзнае колку пластични и реконструктивни операции од после сообраќајката во која скоро цела глава му изгоре, од подалеку и тој ќе изгледаше вака, исто како вонземјанин.

Кој е најдобриот документарец за вонземјани ? Зборам за документарци со содржина и факти , а не само теории и луди маабети.

Кој е најдобриот документарец за вонземјани ? Зборам за документарци со содржина и факти , а не само теории и луди маабети.
Out of the blue е нешто како лектира кога се работи за НЛО документарци

Разгледај ја целата листа подолу. Сигурно ќе најдеш нешто интересно. Потоа сподели со нас :)

И препорачано за сите да ја ѕирнат листата и некој од документарките.

Еве ја : http://www.youtube.com/playlist?list=PL904BEB155C21E5F4

едит: Еве интересно клипче

За оваа тема има доста документарци и сериозни истражувања. Јас овде имам постирано барем десетина, можеш да ги разгледаш наназад по страните.
Еве пак на кратко ќе ги повторам поинтересните (се' можеш да најдеш на youtube). На сите зборуваат луѓе кои се доволно компетентни (воени лица, пилоти, генерали, научници, контролори на летови..и тн) и кои се бават со оваа проблематика.
The disclosure project, Out of the blue, Fastwalkers, I know what i saw*, истражувањата и предавањата на Стантон Фридман, истражувањата за alien abduction на д-р Џон Мек, инцидентот во Варжиња, Phoenix Lights, Hessdalen lights и тн. Исто така имаш доста емисии на "Na rubu znanosti" кои ја обработуваат оваа тема и кои се доста интересни. Потоа имаш и доста руски документарци кои зборуваат за оваа тематика од времето на СССР. (Ме мрзи да ги барам линковите за овие, ама можеш да ги најдеш на youtube на каналот на bebamur2, сите се со српски превод) .

*во овој документарец, меѓу другото се зборува и за COMETA проектот, инициран од високи француски воени, владини и научни претставници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom