- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 153
- Поени од реакции
- 51
Од дека ја купи книгата и колку пари е, и јас сакам да ја прочитамОд коа ја прочитав "Мит за сите времиња" од Стојмир Симјаноски изгубив ентузијазам за темава.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од дека ја купи книгата и колку пари е, и јас сакам да ја прочитамОд коа ја прочитав "Мит за сите времиња" од Стојмир Симјаноски изгубив ентузијазам за темава.
Од коа ја прочитав "Мит за сите времиња" од Стојмир Симјаноски изгубив ентузијазам за темава.
Што пари е книгава што ја зборите?
Купена ми е од саем пред неколку години, симболична беше ценатаОд дека ја купи книгата и колку пари е, и јас сакам да ја прочитам![]()
Прилично интересна и да не речам невероојатна приказна. Приказната на Били Маер. Кој сака нека погледне и сам нека пресуди.
Инаку првите 40 мин, некаде се повеќе за неговиот живот, делот со НЛО почнува потоа (иако се спомнува доста и претходно).
Во краткиот документарец кој во 20 минути ги прикажува сите битни докази, дека Католичката црква е една од најинформираните институции за вонземјаните и дека таа со векови работи на прикривање на нивното постоење
Па затоа пишав, прилично интересна и доста неверојатна приказна. Сепак ја поставив, чисто некој ако сака повеќе да дознае за истата, па нека си пресуди самОд сите стории кои ги имам истражувано, ова на Били Маер е таа со најмалку кредибилитет. За интересна, интересна е, ама од истражувачка гледна точка, има премногу глупости во неа за да е вистина.
Па затоа пишав, прилично интересна и доста неверојатна приказна. Сепак ја поставив, чисто некој ако сака повеќе да дознае за истата, па нека си пресуди сам![]()